Zanimljivosti

13.01.2014.

X Factor: Da li će Maid Hećimović biti taj koji će se večeras vratiti u show? Maid Hećimović
foto: Luka Pilipović
X Factor: Da li će Maid Hećimović biti taj koji će se večeras vratiti u show?

"Moja sudbina je u rukama publike..."

Maidu Hećimoviću glas ne nedostaje. U to smo se uverili i na audiciji i u epizodi judges houses kada su njegov mentor Željko Joksimović i gost - mentor Toni Cetinski doslovce bili zapanjeni njegovim sjajnim izvođenjem pesme Bijelog Dugmeta „Loše vino.

Ipak, nakon što je preslušao sve kandidate, Željko je doneo tešku odluku da Maida ne povode dalje. Publika je pak, bila drugačijeg stava izglasavši Maida za šansu za povratak u show! Konačni bilans glasova ćemo znati sutra (utorak, 14.1.) kada će se neko od četvoro takmičara koji su ispali nakon kuća sudija (Maid, Jana i Luka, Saška i Miloš Bajat) vratiti u igru! A odluka je samo na vama...

MjuzNews: Da li si bio iznenađen što si, od momaka iz Željkove grupe, koji su nakon judges houses ispali, baš ti dobio najviše glasova publike i šansu za povratak u takmičenje?

Maid: Iskreno, nadao sam se tome. A ako je podrška na FaceBooku ekvivalentna broju glasova tek onda nisam iznenađen... Ali, čovjek nikada ni u šta ne može biti baš sto posto siguran!

MjuzNews: Šta misliš, iz kog razloga se Željko nije odlučio za tebe, čak i nakon onako dobrog nastupa?

Maid: Mislim da su možda neki drugi faktori odlučili da ne prođem. Nije baš sve u životu onako kako mi želimo da bude!

MjuzNews: Zašto publika treba da glasa baš za tebe i vrati te u show?

Maid: Svako od nas bi se volio vratiti u show i svako ima svoje razloge... Ja muziku živim cijeli svoj život i to je nešto što me ispunjava... Publika bi trebala glasati za mene jer je možda moja sudbina u njihovim rukama.

Maid: Šta još nismo videli i čuli a pokazaćeš nam ako se vratiš?

Maid: Malo toga ste vidjeli... Velika scena mi omogućava da pokažem sve svoje talente a ne samo pjevačke jer ova emisija se ipak zove X Factor a to je nešto više od samog pjevanja.

Ostavi
komentar

Povezano