Zanimljivosti

28.01.2014.

X Factor: Četvrti LIVE večeras (28.1.) na programu od 21h Maid Hećimović
foto: Luka Pilipović
X Factor: Četvrti LIVE večeras (28.1.) na programu od 21h

Maid peva pesmu sastava Tutti Fruti, Daniel hit benda OneRepublic

Večeras (utorak, 28. januar) na programu televizije PINK od 21h je četvrta po redu LIVE emisja najpopularnijeg televizijskog takmičenja za pevače-amatere X Factor.

Podsećamo, do sada su takmičenje napustili Mladen Lukić i Maja Novaković, oboje iz Željkove grupe i sastav H2O iz Kristinine grupe. U takmičenje su se, zahvaljujući glasovima publike, vratila dva kandidata koja su, odlukama svojih mentora prethodno napustili show nakon epizode judges houses. To su Aleksandra Sekulić koja je prvi put nastupila u drugom živom showu i Maid Hećimović koji se vratio prošlog utorka.

Produkcija je kao specijalne goste za večeras najavila dve regionalne muzičke zvezde: Jelenu Rozgu i Doris Dragović koja će ovom prilikom promovisati i svoj veliki beogradski koncert, zakazan za 14. februar u Kombank Areni.

Podsećamo, prošlog utorka, tema večeri su bile domaće pesme a produkcija još uvek nije otkrila večerašnju temu. Znamo samo da su devojke iz Kristinine grupe 4U više nego zadovoljne izborom pesme i da će po svoj prilici večeras zablistati izmeđuostalog i zato što je Teodori Sparavalo, jednoj od devojaka iz benda, baš dana šesnaesti rođendan!

Maid Hećimović je pred večerašnji nastup otkrio naziv benda čiju pesmu će izvesti: „Istina je da sam se poslednji priključio finalistima, ali baš zato imam i veću odgovornost pred gledaocima koji su me vratili u takmičenje. Jedva čekam emisiju, pripremam nešo potpuno drugačije – emotivnu baladu Tutti Frutti Benda!“. Njegov kolega iz Željkove grupe, Daniel Kajmakoski ovoga puta predstaviće se čuvenim hitom sastava OneRepublic „Counting Stars“. Ne znamo kako je ovaj Danielov izbor naišao na Željkovo odobrenje budući da pesma (očigledno) nije na sprskom niti na makedonskom, ali mi jedva čekamo da ga čujemo u ovom modernom i urbanom izdanju.

Podsećamo, u Kristininoj grupi su ostala dva sastava: Doktori i 4U, Eminina grupa je netaknuta i u njoj su: Lukijan Ivanović, Haris Ćato i Aleksa Perović, iz Kikijeve grupe niko nije ispao ali se Aleksandra Sekulić vratila pa on trenutno nadgleda rad čak četiri devojke. U Kikijevoj grupi su dve Aleksandre: Sekulić i Brkić, Tamara Milanović i prava mala zvezda i čudo od deteta Ilma Karahmet (za intervju sa Ilmom kliknite OVDE). I konačno u Željkovoj gurpi bi, da se Maid nije vratio, ostao samo Daniel, ali ih je sada ipak dvojica a Željko nadamo se, dugo neće ponovo doći u situaciju da izgubi kandidata, budući da su oba momka vrhunski talenti veliki miljenici publike.

Do gledanja večeras i ne zaboravite da glasate za svoje favorite!!!

Ostavi
komentar

Povezano