Zanimljivosti

17.01.2014.

X Factor: Brutalni komentari sudija u drugim zemljama X Factor, žiri
foto: Luka Pilipović
X Factor: Brutalni komentari sudija u drugim zemljama

Sve za dobar show!

Proteklog utorka, tokom drugog LIVE showa, Željko Joksimović je oštrim komentarima rasplakao Tamaru Milanović koja je očito napravila grešku sa izborom pesme zbog čega je morala da istrpi najnegativnije komentare žirija u dosadašnjem toku takmičenja.

Sa jedne strane, drago nam je da se žiri malo razdrmao kao i da su se odvažili na, uvek nepopularnu, iskrenost, dok nam je, sa druge strane, žao jer Tamara je definitivno sjajna devojka i predivan vokal i možda nije zaslužila da se na njoj „slome kola“...

Ono što je ipak najvažnije jeste da je Tamara, zahvaljujući glasovima publike, prošla dalje tako da će imati vremena i prilike da svoju „grešku“ ispravi i da nas već sledeće nedelje oduševi novim izvođenjem.

E, da se sada malo osvrnemo na show koji mi, publika, izgleda, malo preozbiljno shvatamo – ili ga barem često ne shvatamo kako treba. Od kako je X Factor počeo stalno se žalimo i stalno nam nešto ne valja... Te nije dobar voditelj te nisu dobri kandidati, te je žiri preblag a onda je pregrub a da ne govorimo o tome koliko smo padali u vatru i osuđivali sukob Kristine i Željka koji će sada, kako deluje, prerasti u sukob Kristine i Kikija :-). Naš savet svima koji ovaj fenomenalan show vole (a deluje da nas je BAŠ mnogo), je da više uživaju u fenomenalnim glasovima koje imamo prilike da ove godine slušamo a da se manje sekiraju oko žirija, komentara i „svađa“ jer verovali ili ne, ogroman deo toga je samo show!

Ako nam ne verujete, pogledajte linkove na kraju teksta i shvatićete da su u odnosu na Simona Cowella i Gary Barlowa naš Željko i Kristina obični slatkorečivci :-)

Uživajte:

Ostavi
komentar

Povezano