Zanimljivosti

11.10.2013.

X Factor: Asistentkinja Simona Cowella posetila Beograd Abi Doyle sa Mirkom Vukomanovićem i direktorkom MBK Produkcije
foto: PR Photo
X Factor: Asistentkinja Simona Cowella posetila Beograd

"Izražavam veliko zadovoljstvo kvalitetom produkcije"

Asistentkinja Simona Cowella i internacionalna menadžerka produkcije Syco, Abi Doyle, posetila je juče snimanje najpopularnijeg pevačkog šou programa na planeti X Factor u Pinkovom filmskom kompleksu PFI. 

Abi je posetila Beograd kako bi prenela prve utiske čuvenom TV i muzičkom producentu Simonu Cowellu, koji je i tvorac ovog popularnog televizijskog formata.

„Veoma sam srećna što sam konačno u Beogradu i što mogu, zajedno sa produkcijom MBK i TV Pink, da izrazim veliko zadovoljstvo zbog kvaliteta produkcije i kvaliteta prijavljenih takmiča prve sezone X Factora na ovim prostorima. Bila sam upoznata sa pevačkim potencijalom i talentom ljudi sa Balkana i upravo sam se u to i lično uverila! Vaši takmičari odišu ogromnim talentom, svežinom, željom za uspehom i  drago mi je što će najbolji imati priliku da sarađuju sa produkcijskom kućom Sayko, kao i Sony Music-om. Muzika je univerzalan jezik, ne poznaje granice i zaista postoji velika mogućnost da baš ovde pronađemo svetske zvezde poput grupe One Direction, Leone Lewis itd. Jedva čekam da šou počne! Družićemo se još!“– rekla je Abi.

Emitovanje najpopularnijeg pevačkog šou programa na planeti „X Factor“ počinje  29.10. na TV Pink. 

Ostavi
komentar

Povezano