Zanimljivosti

11.12.2013.

Veliki prezir u DOB-u 21. decembra Veliki prezir
foto: PR Photo
Veliki prezir u DOB-u 21. decembra

Kraj "Luksuzne turneje"

Popularni domaći rock sastav Veliki Prezir, održaće u subotu, 21. decembra, u beogradskom Domu omladine, finalni koncert u okviru svoje "Luksuzne turneje".  Ovim koncertom bend zaključuje2013. godinu, da bi novu 2014. započeoradomna novim pesmama.

Beogradska publika će imati odličnu priliku, da čuje bend u punoj snazi i svež, drugačiji pristup, na kome Veliki Prezir insistira u ovoj fazi svog postojanja. Nešto drugačiji aranžmani, rock'n'roll orijentisani, sloboda u izrazu, improvizovani delovi u kojima se bend prepušta instinktima, uz podsticanje publike da se aktivno uključi u zajedničku muzičku pustolovinu su ono što danas krasi nastupe ovog ambicioznog vrbaškog sastava.

Kuriozitet ove turneje, koja je obuhvatila nastupe u jedanaest gradova Srbije i Hrvatske i čiji će vrhunac biti prvog dana zime u Beogradu je i snimanje specifičnog tour filma, za koji je zadužena rediteljka Andrijana Stojković.

Koncert je zakazan za subotu, 21.12. 2013. godine, u 21h, a karte za ovaj događaj su već u prodaji,u knjižari Beopolis, Makedonska 30, Eurocentar, po ceni od 600 din. Na dan koncerta cena će biti 800 dinara.

Trailer za film:

Ostavi
komentar