Zanimljivosti

04.03.2016.

Van konteksta Vojkan Bećir
Van konteksta

Kolumna petkom by Vojkan Bećir

Deadline za ovu kolumnu je petak podne. Desi se da bude gotova u sredu, ali se pod izgovorom da želim da budem što aktuelniji, dogodi da je pišem u 11:47. To je sada slučaj.
 
Hteo sam da ove nedelje bude priče o domaćoj sceni, o tome da nas je zapljusnuo novi talas, o tome kakav je. O apsurdnosti granica mi se pisalo i nejmdropovao bih one za koje mislim da su vredni pomena. Neki od njih slave 25 godina postojanja, neki slave toliko godina karijere. O tome možda sledeće nedelje. Danas sam drugačijeg raspoloženja.
 
Kasnim čak i kad kolumnu napišem unapred. Probudim se petkom pre podneva i samo želim da umanjim broj slovnih grešaka. Ali, avaj. Udari me internet svim svojim protokom.
 
Stigle nove dojave o tome da li Kanye torentuje softvere i navodni spisak pesama za Beyonce album. Na njemu je i navodni spisak saradnika (Adele!, Mariah!, Nicki!, Jay Z!, Kanye!, Frank!). Impresivno je zato što je moguće. Pojavio se novi album Kendricka Lamara. Evo, slušam. Dosta dobar. Evo ga i Cee Lo. Zdravo, gospodine Green. Yanis iz Foalsa brani najvećeg provokatora današnjice. Kylie se brani od Kylie. Dolazi Enrique. Pitali me šta bih pitao Shuru. Roisin završila novi album. Icona Pop imaju strava novu stvar. Pravi se studija slučaja Lady Gaga February2016. Sam Smith je slučaj. Sviđa mi se ukrajinska predstavnica na Evroviziji.  Ššta?
 
Da pročitate ostatak teksta kliknite OVDE.
Ostavi
komentar

Povezano