Zanimljivosti

07.12.2018.

Uskoro velika ceremonija dodele muzičkih nagrada
foto: Skymusic
Uskoro velika ceremonija dodele muzičkih nagrada

Ambiciozni projekat kuće Skymusic

Prva regionalna dodela muzičkih priznanja održava se 29. januara 2019. u Štark Areni. Svi iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore uskoro će imati priliku da glasaju za svoje omiljene numere i izvođače.
 
Inicijalni odabir numera i izvođača za MAC priznanja napraviće 220 radio stanica iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore, rukovodeći se svojim relevantnim parametrima slušanosti i popularnosti numera i izvođača. Na taj način će se već uvažiti mišljenje slušalaca, ali publika će imati i dodatnu priliku da glasa za svoje favorite, što će se takođe uzeti u obzir u konačnim odlukama o pobednicima kategorija.
 
"Uvek mi je bilo veliko zadovoljstvo da radim sa Skymusic-om. Oni  rade najvažnije i najveće koncerte i manifestacije. Oduševila sam se kada sam čula da organizuju ovako nešto, što se kod nas nije desilo, makar ne tako veliko i profi. Načula sam i kako će izgledati MAC i ne sumnjam da će biti sve tip-top po pitanju produkcije." – rekla je Sara Jo.
 
I drugi uticajni muzičari regiona podržali su projekat: Goran Bregović, Bajaga, Toni Cetinjski, Đule Van Gogh, Lena Kovačević i Ida Prester.
 
MAC će direktno prenositi televizije sa nacionalnom frekvencijom iz regiona. Gledaoci iz Srbije i Crne Gore će pratiti direktan prenos iz Štark Arene na TV Prva, dok je Radio S glavni partner manifestacije.
 
<div style="position:relative;height:0;padding-bottom:56.27%"><iframe src="https://www.youtube.com/embed/LL7NX717xTc?ecver=2" style="position:absolute;width:100%;height:100%;left:0" width="605" height="341" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe></div>
Ostavi
komentar

Povezano