Zanimljivosti

01.12.2017.

Upoznajte Lenu, osmogodišnju zvezdu spota Marije Žeželj
Upoznajte Lenu, osmogodišnju zvezdu spota Marije Žeželj

Louder Than a Drum

Spot za debi singl Marije Žeželj ima preko četrnaest miliona pregleda, a sada je tu i za nedavno objavljenu pesmu Louder Than a Drum
 
Koncept i režiju pastelnog spota potpisuje mladi Kosta Đuraković. On pokušava da nas uvede u Marijin svet uz još šest junakinja u različitim životnim dobima, koje predstavljaju njeno odrastanje, napredak i predstojeći period.
 
Baka u spotu je vanredno šarmantna i odnosi najviše naših simpatija, ali ovde prostor posvećujemo jednoj devojčici čiji je san ispunjen. Reč je o Leni Đurić, ćerki Konstrakte (Ana Đurić), arhitektice i pevačice benda Zemlja gruva. Ponosna mama, koja je takođe u spotu, podelila je na svom Facebook profilu lepu priču o tome kako je mala Lena upoznala svog heroja, ali kratkim postom usput još jednom ukazuje na veličinu i značaj prave tinejdž zvezde, što Marija svakako jeste. 
 
Pre 6 meseci, Lena Đurić je išla na Balkan tube fest da bi upoznala Marija Žeželj
Plan je propao. Do Marije je bilo nemoguće doći. Nemoguće jer je 3000 druge dece imalo isti plan. 
Tako da je Lena nastavila da obožava Mariju kod kuće, sada sa velikim ali nepotpisanim posterom na vratima sobe, kao u stara vremena. 
Marijin prvi singl se pušta svaki dan. Ako se ne gleda, peva se. Kad se ide prepodne u skolu, pušta se Marija i Lena onda ustaje. Na rođendanima, Marija. Kad dođu drugarice, Marijini vlogovi. Čita se Marijina knjiga. 
Jasno vam je. 
E.
Lenin osmi rođendan. 
Lena ustaje u 5 i sledećih 18 sati provodi na setu sa Marijom, snima se spot, za Marijin drugi singl.
Taj stil ✔
***
Drago mi je sto imamo pravu tinejdžersku zvezdu. 
(Universal Music Serbia clap, clap, clap)
Video je bombona. Radila je super ekipa, no stres, samo laganeze, a to je unbelievable, believe me.
 
Pogledajte spot pesme koja uveliko trenduje na Deezer listama u Srbiji, ali i dobija pošteno vreme na radio stanicama, kod nas i ostatku Evrope, kao što je bio slučaj sa debi singlom.
 
U decembru, Marija će nastupati na ceremoniji otvaranja festivala Future Park, a u sklopu jubilarnog desetog koncerta Dečije filharmonije u Sava Centru, izvešće sa orkestrom upravo objavljenu pesmu. 
 
 
 
Ostavi
komentar