Zanimljivosti

20.09.2013.

Union J i Emblem 3 Union J
foto: Youtube screenshot
Union J i Emblem 3

Da li će se nešto slično pojaviti i našem X Factor-u?

Jedan od najpopularnijih show programa na svetu, X Factor, kreće od oktobra i kod nas, i kako smo već pisali, što se tiče predaudicija koje su održane širom regiona, prijavio se veliki broj talentovanih i kvalitetnih pevača! X Factor je prilika da se napravi proboj u muzičkoj industriji, a ono što je najbolje je da nije potrebno da osvojite prvo mesto! U ovom programu su uglavnom zastupljeni solo izvođači, ali se šansa daje i bendovima, a neki od njih su formirani tokom takmičenja ili posle – znači, možemo očekivati bukvalno SVE! Ovom prilikom vam predstavljamo momke koji su posle ovog takmičenja postali planetarno popularni!

Union J

Članovi ovog britanskog četverca su George Shelley, Josh Cuthbert, JJ Hamblett i Jayme Hansley. Poslednja trojica su se prijavila za devetu sezonu The X Factor (UK) kao grupa Triple J, i pobrali simpatije publike izvevši “We Found Love” od Rihanne, a George Shelley je nastupio sa akustičnom  verzijom “Toxic” od Britney Spears. Posle raznih trubulencija tokom show-a, spojili su ih, i njihovo prvo izvođenje kao četverac je bila pesma od Carly Rae Jepsen “Call Me Maybe”, koje im je obezbedilo mesto u delu programa sa live nastupima! Momci ipak nisu pobedili, osvojili su četvrto mesto, ali su zato dobili publiku, pa su se po završetku show-a bacili na građenje karijere! U junu smo čuli njihov debi singl “Carry You”, koji se popeo na poziciju #6 u Britaniji, a novi singl naziva “Beautiful Life” i album prvenac “Union J” biće izbačeni u oktobru!

Emblem 3

Ovaj reggae/pop rock trio nam dolazi iz američke države Vašington, a čine ga braća Wes i Keaton Stromberg i njihov prijatelj Drew Chadwick. Audicije za drugu sezonu The X Factor USA su se, između ostalih, održavale i u San Francisku, gde je Emblem3 nastupio sa svojom numerom “Sunset Blvd”, koju je napisao Drew. Iako su u polufinalu sjajno izveli “Baby, I Love Your Way” Peter-a Frampton-a i “Hey Jude” benda The Beatles, završili su takmičenje, takođe, na četvrtoj poziciji. Ali njihova karijera je krenula uzlaznom putanjom, pa su tako svoj prvi singl “Chloe (You're the One I Want)" izbacili u aprilu ove godine, a debi album “Nothing  To Lose” je izašao 30. jula!

Šta će se desiti na našem X Factor-u ostaje da se vidi, i zato s nestrpljenjem čekamo kraj oktobra, kada počinje možda najveće pevačko takmičenje na planeti!

Stay tuned!

Ostavi
komentar