Zanimljivosti

03.12.2012.

UK X Factor - Još samo dve nedelje do kraja Union J
foto: Youtube screenshot
UK X Factor - Još samo dve nedelje do kraja

Union J, poslednji preostali bend, ispao iz daljeg takmičenja

Ovog vikenda završen je deveti krug živih nastupa u britanskom mega popularnom showu X Factor. Od daljeg takmičenja oprostio se boys bend Junion J. Preostalo je još samo tri takmičara, sve muškarci, od čega je jedan iz kategorije preko 28 godina, Crhistopher Maloney koji je u grupi Gary Barlowa, i dva momka iz grupe prelepe Nicole Scherzinger, Jermane Douglas i definitivno najveći favorit James Arthur.

Interesantno je da je Christopher Maloney dogurao ovako daleko uprkos zaista jako lošim komentarima žirija a naročito publike koja svoje negodovanje izražava preko društvenih mreža. Spekuliše se čak da Simon Cowell, inače vlasnik franšize X Factor, koji je trenutno u Americi zbog popularizovanja svog formata tamo, odande vrši pritisak na produkciju i žiri u Britaniji da se reše Christophera, prvenstveno zbog njegovog krajnje retro glasa i stila pevanja koji je kako kažu, odavno prevaziđen. Ipak, Christopher ima armiju obožavalaca koji iz nedelje u nedelju glasaju za njega a nagađa se da je miljenik prvenstveno starije publike koju je pridobio ističući svolju ljubav i vezanost za svoju baku.

Sve u svemu, atmosfera se jako zahuktava, manje više je mišljenje javnosti nepodeljeno oko toga da James Arthur zaslužuje pobedu, a šta će biti do kraja videćemo tokom nadedna dva vikenda. Napeto!

Ostavi
komentar

Povezano