Zanimljivosti

19.02.2014.

Trenutni i bivši finalisti X Factora nastupili zajedno na MasterCard žurci Daniel Kajmakoski
foto: MasterCard VIP Party, PR Photo
Trenutni i bivši finalisti X Factora nastupili zajedno na MasterCard žurci

Kiki došao da ih podrži

Stigli smo skoro do polovine X Factor Adria takmičenja, regionalnog izdanja popularnog svetskog šou programa u kome se biraju nove muzičke zvezde, i konkurencija postaje sve oštrija iz nedelje u nedelju.

Kompanija MasterCard je sponzor i ona nagrađuje pobednika serijala sa 10.000 EUR na MasterCard® PayPasskartici.

Tim povodom, u ponedeljak 17. februara, u Brankow baru u Beogradu, kompanija MasterCard je organizovala MasterCard X Factor VIP party, ekskluzivni događaj za svoje partnere i saradnike.

Najaktivniji korisnici MasterCard® PayPassi Maestro® PayPasskartica iz Srbije i Crne Gore bili su specijalni gosti na ovoj žurci i imali su priliku da se druže sa finalistima takmičenja. Kompanija MasterCard pruža neprocenjiva iskustva korisnicima PayPass kartica svake nedelje, time što ih dovodi na snimanja emisija uživo, gde pored toga što posmatraju program iz prvih redova, takođe mogu i da posete takmičare u bekstejdžu i fotografišu se sa njima, kao VIP gosti kompanije MasterCard.

Trenutni i bivši finalisti X Factor-a: Daniel Kajmakoski, Maid Hećimović, Maja Novaković, Mladen Lukić i Aleksandra Sekulić održali su mini koncert koji je digao prisutne na noge. Kiki Lesendrić, jedan od članova žirija, došao je da podrži X Factor takmičare.

Ostavi
komentar