Zanimljivosti

21.10.2013.

Treba vam bend za proslavu? Bongosi
foto: Promo vizual
Treba vam bend za proslavu?

BONGOSI.com su sajt koji tražite

Ako ste ikada bili u prilici da organizujete slavlje ili događaj za koji vam je bi potreban bend, onda znate u kakav pakao ta potraga može da se pretvori.

Ili ne odgovaraju datumi, ili ne znate kako bend zaista zvuči uživo, pa dogovorite jedno a oni sviraju drugo... Hiljadu stvari kojih se nikada ne biste ni setili a koje su deo ovog procesa, što znaju profesionalci ali ne morate ih znati i vi.

Zato je naša preporuka za vas websajt bongosi.com koji je napravljen sa namerom da pojednostavi pretragu za muzičkim izvođačima sa jedne strane, ali isto tako da omogući bendovima da dođu do angažmana, sa druge strane.

Ukoliko imate bend, na ovom sajtu možete sasvim besplatno i veoma jednostavno kreirati svoj profil a potrebno je samo uneti: kratku biografiju benda, fotografiju, audio i video zapis sa nastupa i selektovati žanr koji najbolje opisuje muziku kojom se bavite.

Ukoliko ste „mušterija“, odnosno, ukoliko ste u potrazi za bendom za vašu proslavu ili događaj, jednostavno na sajtu pregledajte bazu bendova ili ukucavanjem ključnih reči suzite izbor i pronađite baš onaj bend koji odgovara svim vašim zahtevima.

Bongosi.com imaju za cilj da okupe izvođače iz čitavog regiona na jednom mestu, a kako kažu, posebno im je zadovoljstvo što je njihov posao usmeren na muziku koja spaja ljude, širi prijateljstva, nosi pozitivnu energiju i odličan zvuk.

Za web sajt kliknite OVDE a da lajkujete njihov FaceBook page kliknite OVDE.

Ostavi
komentar