Zanimljivosti

26.06.2013.

Tračevi sredom... Rihanna
foto: Youtube screenshot
Tračevi sredom...

Opet isti likovi u novim avanturama...

Ovog treba zatvoriti i baciti ključ

Chris Brown poznat po prebijanju Rihanne, ponovo je optužen za napad na ženu! Kakvo iznenađenje... A tako fin momak... Šta mu bi?

Kako piše britanski The Sun izvesna dvadesetčetvorogodišnja Deanna Gines prijavila je Chrisa da je ovog vikenda odgurnuo u jednom klubu u Kaliforniji nakon čega je ona pala i povredila desno koleno.

Deanna je „napad“ prijavila i policiji što Chrisu može napraviti velike probleme budući da je i dalje na uslovnoj slobodi nakon incidenta sa Rihannom iz 2009. godine.

Naravno, on negira da se čitav događaj odigrao i to pogodite kako – putem Twittera na kom je postovao rečenicu „Ja obično ništa ne komentarišem ali ništa nisam uradio“. Bolje bi ti bilo da nisi – nasilniče! Fuj!

(mada, ko zna, možda se za koju godinu Deanna uda za njega pa svi ispadnemo majmuni po deveti put).

Rihanna pod budnim okom lokalnog (wannabe) Šerloka

Ako pratite svetske tabloide ili Twitter koji postaje vodeća planetarna meka za tračeve, sigurno ste videli fotku koju je Rihanna pre par dana postavila iz Amsterdama.

Ako niste evo kratkog opisa: Rihanna & dva ogromna džointa (ili barem tako izgledaju) uz čuveni poklič „legalize it“.

Što bi se reklo „pase“... Već smo to čuli Rihanna, barem milijardu puta... Ali tako ne misli policija Nemačke koja je Rihannu stavila na crnu listu nakon ove fotke uz obećanje da će obratiti pažnju na nju. (WTF?!)

Hahaha! Rihanna je inače tokom vikenda promenila mesto boravka prešavši iz Holandije u Nemačku u kojoj nisu baš tolerantni prema drogama pa čak ni onim „lakšim“. Rihanna večeras nastupa u Cologneu a bina, staf i ona sama biće pod budnim okom lokalne policije. Da umreš od smeha...

Jao dete prestani da se brukaš...

Ako do sada niste osetili „transfer neprijatnosti“, kad pogledate ovaj video osetićete ga sigurno!

Bieber je skandal majstor, tu ništa novo nismo rekli – ali njegov način da demantuje i da odgovori na tračeve je blago rečeno retardiran!

Ovih dana u centru svetske pažnje je njegovo navodno konzumiranje narkotika (čiraj marihuane). Kako bi skrenuo pažnju sa ovih govorkanja Bieber je kao sumanut počeo da koristi novu Instagram opciju – upload video, postavivši gomilu klupova u poslednjih par dana. A klipovi su takvi da bi zapravo najbolje bilo da zaista jeste na drogama jer ako nije to nikako ne bi valjalo. Zašto? Pogledajte i prosudite sami – ko se normalan ovako ponaša. Sramota bre!

Klik OVDE za transfer neprijatnosti.

 

 

 

Ostavi
komentar
  • 26.06.2013, 18:51h Buntovnik - E,MjuzNews,stvarno ste kraljevi!Kako ismevate Justina i odbeglog iz divljine (Chris Brown),znaci padoh sa stolice!Kraljevi!