Zanimljivosti

01.12.2014.

Top 5 BOY bendova (Vol.2) Take That
foto: Official Facebook Page
Top 5 BOY bendova (Vol.2)

Još par veterana, a tu su i nova lica

Prošlog puta smo započeli sagu o fenomenu BOY benda, i setili smo se onih koji su utrli put novim nadama – ovoga puta ćemo pomenuti još neke veterane, kao i aktuelna imena za kojima uzdišu današnje tinejdžerke!

Take That

Ovo je bio britanski odgovor na Backstreet Boys – najpoznatiji član je svakako Robbie Williams, čija je karijera startovala u ovom sastavu. Oni imaju 55 #1 hitova širom sveta i 35 #1 albuma, a aktuelni članovi su Gary Barlow, Howard Donald i Mark Owen, čiji novi album nosi naziv „III“.

Westlife

I Irska ima konja za trku! Sastav je osnovan 1998. godine od strane Simona Cowella, a zvanično su prestali da postoje pre dve godine! Westlife su prodali preko 50 miliona nosača zvuka širom sveta!

Hanson

Trojica braće koji su nažalost ostali one hit wonder – Hanson braća su svoj mega hit „MMMBop“ izbacili 1997. godine i preko noći postali slavni – dobili su dve Grammy nominacije i zauzeli prvo mesto u 27 zemalja širom sveta! Ipak, to je bila njihova kulminacija, bend je ostao poznat u granicama Amerike, ali tada nije bilo klinke koja nije pevala mmmmmbop i uzdisala za braćom iz Oklahome!

Jonas Brothers

Možda najpoznatiji christian rock sastav ikada! Tri brata su stekla ogormnu popularnost, bez obzira na žanr koji su svirali, a ta moralna crta je učinila da ih tinejdžerke još više obožavaju! Bend se nedavno raspao, gde je svaki brat krenuo da juri solo karijeru, ali trenutno najuspešniji Nick, koji danas važi za seks simbola kad su u pitanju mlade zvezde!

One Direction

O njima ne treba mnogo reći – najpopularniji BOY bend današnjice! Opsesija tinejdžerki širom sveta ne jenjava, naprotiv, a momci su nedavno izbacili svoje četvrto studijsko izdanje koje nosi naziv „FOUR“.

 

 

Ostavi
komentar

Povezano