Zanimljivosti

22.11.2014.

Top 5 BOY bendova (Vol.1) Backstreet Boys
foto: YouTube Screenshot
Top 5 BOY bendova (Vol.1)

... za kojima su ludele tinejdžerke širom sveta!

Pet, šest momaka koji su slatki, zgodni, lepo pevaju, obučeni u poprilično diskutabilne kombinacije iste boje, za kojima lude tinejdžerke – naravno, u pitanju je BOY bend! Od devedesetih na ovamo, bilo ih je mnogo a mi vam predstavljamo najuspešnije dečačke bendove svih vremena!

The Jackson Five

Grupu su osnovali članovi porodice Jackson davne 1964. godine – Michael, Tito, Jackie, Jermaine, Marlon i Randy! Ovo je bila odskočna daska za kralja POP-a, a poznate su priče kroz torturu kroz koju su prolazili, pogotovo Michael, od strane svog oca, koji im je bio menadžer. Može se reći da su oni neka vrsta preteče boy bendova...

New Kids On The Block

Oni su otvorili sezonu boy bendova u pravom smislu te reči! Osnovani su 1984. godine, ali su najveće uspehe ostavrili početkom devedesetih. Verovali ili ne, prodali su preko 80 miliona albuma širom sveta!

Boys II Men

Boy sastav koji kod nas nikada nije imao veliku popularnost, ali je zato na zapadu briljirao, postigavši ogroman muzički uspeh. Numera „End Of The Road“ drži rekord po broju dana provedenih na #1 mestu, a njihov duet sa Mariah Carey „One Sweet Day“ takođe drži rekord, jer je proveo 16 nedelja na prvoj poziciji Billboard-ove liste!

Backstreet Boys

Simbol boy benda, i možda najuspešniji dečački sastav ikada – od 1993. godine kada su zapalili planetu, prodali su preko 130 miliona nosača zvuka širom sveta!

N'Sync

Sastav u kome je startovao Justin Timberlake takođe je svojevremeno bio veoma popularan – njihov drugi po redu studijski album „No Strings Attached“ se prodao u preko milion primeraka za samo jedan dan! „Pop“, „Bye Bye Bye“, „It's Gonna Be Me“ se mogu čuti i dan danas...

Ostavi
komentar

Povezano