Zanimljivosti

13.09.2013.

Top 10 TROL hitova!
foto: Youtube screenshot
Top 10 TROL hitova!

Šala, šala pa zaradiše milione

Ovog petka vam predstavljamo deset hitova, za koje se ne zna da li su autori dok su ih komponovali bili na nečemu ili je bio onaj slučaj „dosadno nam, aj da trolujemo narod“.

Što je još gore, neprijatnost koja se javlja tokom prvog slušanja vremenom opada, sve do faze kada ne možete da je izbacite iz glave i čak krenete da đuskate! Uživajte, i slobodno zaigrajte! Podrazumeva se da ste sami i imate slušalice.

NAPOMENA: Nicki Minaj verovatno ima materijala za celu jednu listu, pa se zato ne nalazi ovde.

1. Eiffel 65 – Blue (Da Ba Dee)

Pesma je iz 1999. sa njihovog debi albuma Europop. Razbila je na listama (?!), i bila je nominovana za Gremi u kategoriji „Best dance recording“ (?!?!?!). Ta '99. je bila stvarno neka nesrećna godina...

2. Aqua – Barbie Girl

Ken zaustavlja Barbie na ulici i kaže „'ajmo Barbie da partijamo“, a ona mu mudro dobaci „a, a, a jea“. Eto, i ovo bude nedeljama na vrhu lista širom sveta. Srećom, ovo je bio najveći uspeh Aqua-e, pa su posle 1997. polako nestali sa scene. Hvala im.

3. Los Del Rio – Macarena

Internacionalni hit iz 1995. Neki i dalje znaju koreografiju. Našla se takođe na prvom mestu „One hit wonders“ liste VH1 kanala. Inače, prevod (u bukvalnom značenju) bi bio „Daj svome telu sreću, Makarena, jer tvoje telo zaslužuje sreću i lepe stvari“. Neprijatna tišina...

4. Las Ketchup – The Ketchup Song (Asereje)

Prvo, ko bend nazove Las Ketchup? Pod dva, naziv i tekst nemaju nikakve veze, pesma je o Dijegu koji dolazi da tancuje, a klub pun ko oko, a DJ mu pušta njegovu omiljenu pesmu. Refren nema nikakvo značenje. Koreografija je takođe neizostavna.

5. Psy – Gangnam Style

1 758 868 111 pregleda trenutno. Muk.

6. Chilli feat Carrapicho – Tic Tic Tac

Je l se sećate ovoga? Pesma je iz 1997. ali orginal je snimljen godinu dana ranije i izvodio ju je samo bend Carrapicho. Iz Brazila su, sve im je oprošteno, shake your ba-donka-donk!

7. Rednex – Cotton-Eyed Joe

Ovo je stara kantri pesma, a u ovoj verziji je izbačena 1994. godine od strane ovog švedskog benda. Pričajte šta hoćete, severnjaci su čudni.

8. Village People – Y.M.C.A.

Ovaj nazovi bend je izbacio ovu nazovi pesmu 1978. godine, i ušla je u Ginisovu knjigu rekorda tako što je 44 hiljade ljudi igralo i pevalo na jednoj utakmici u El Pasu, u Teksasu. Pa vi recite da Amerika nije zemlja snova...

9. O- zone – Dragostea Din Tei

Refren ove pesme je verovatno deo neke drevne kletve, jer kad „numa, numa“ jednom uđe u glavu, gotovo je, napada hipotalamus pa sve ostalo, i ostavlja neizbrisiv trag. Bilo je pokušaja da se posledice otklone vlaškom magijom i pesmama Izvorinke Milošević, ali slaba vajda...

10. K2 – Džangl Manija

Najslađe za kraj. Buljaka, buljaka – viči na sav glas!

Ostavi
komentar

Povezano