Zanimljivosti

07.06.2013.

Top 10 bezobraznih spotova Madonna, Justify My Love
foto: YouTube screenshot
Top 10 bezobraznih spotova

Zabranjeno za mlađe od 18

Vreme opet nije bog zna kako, ali je petak, poslednji radni dan, a i dan za naše top 10 liste, pa smo rešili malo da vam podignemo pritisak! Predstavljamo vam deset vragolastih spotova(lista bi doduše mogla da bude i veća), gde ima od erotičnosti, preko „girl on girl“ akcije, pa do S&M momenata! Opustite se, mada ne previše, ako niste sami! ;)

1. Chris Isaak – Wicked Games

Ovaj spot je proglašen za jedan od najerotičnijih svih vremena, a Chris tužno peva Heleni Christensen, danskom modelu koja je bivši Viktorijin anđeo. Nije ni Chris lud...

2. Madonna – Justify My Love

Kraljica skandala, krajem osamdesetih i početkom devedesetih, je sprovodila neku vrstu seksualne revolucije, zbog čega je bila dočekana na nož od crkve, puritanaca, raznih organizacija i drugih. Pogledajte i zašto!

3. Eric Prydz – Call On Me

Mislimo da je ova pesma postala još popularnija zbog spota. Tanga-trikoi, mrdanje... Eh, kad bi aerobik stvarno ovako izgledao. Ili barem instruktorke istog...

4. Katy Perry – I Kissed a Girl

Pesma koja ju je proslavila. Katy ovde ekperimentiše malo. Uh... Devojke, jednostavno ne razumete to!

5. George Michael – Freek

Gospodin je mnogo bezobrazniji u privatnom životu nego u spotovima. Ovaj spot je jedan od najskupljih spotova svih vremena, a George, kao i uvek, ima mnooogo dobre ribetine u spotu!

6. Madonna – Human Nature

Opet ona. Apropo onih napada na nju koje smo pomenuli gore, Madonna je odgovorila u svom stilu. Koža, lanci, bičevi... I nije joj žao. It's human nature!

7. Benny Benassi – Satisfaction

Građevina je dobila jednu totalno novu dimenziju! Zanatske srednje škole bi mogle da koriste ovo kao promo spot, imale bi svakako veći broj prijavljenih! Omiljena nam je ova sa hilti bušilicom!

8. Pussycat Dolls – Buttons

Nicole i njenih pet mačkica u crnom poručuju da im olabavite dugmiće , vatra, sexy melodija...

9. Ciara ft. Ludacris – Ride

Ovde ćemo samo reći, momci ako ste na poslu ili negde drugo van kuće, nemojte ustajati neko vreme. Woof, woof, woof, woof, woof, wooooooooof!!!!!

10. Madonna – Erotica

Još jednom Madonna. Nema veze, tri puta bog pomaže! Spot koji čak ni danas se ne pušta na televiziji preko dana, koji je bio zabranjivan, koji je podigao više prašine nego možda bilo koji drugi... Prosudite sami!    

Ostavi
komentar

Povezano