Zanimljivosti

26.07.2013.

TLC: Biografski album i najava novog albuma! TLC, "Essential Mixes"
foto: Detalj sa omota albuma
TLC: Biografski album i najava novog albuma!

Povratak najvećeg ženskog rnb sastava

Obožavaoci širom sveta su poludeli jer VH1 izbacio trejler biografskog filma o TLC-u, koji je svojevremeno vladao R'n'B scenom! Tionne "T-Boz" Watkins, Rozanda "Chilli" Thomas and Lisa "Left Eye" Lopes su činile trio koji je prodao preko 65 miliona albuma širom sveta, što ih stavlja na drugo mesto najprodavanijih ženskih grupa, posle čuvenih Spajsica!

Biografski film pod nazivom “CrazySexyCool: The TLC Story” će imati premijeru u oktobru, a uloge ove tri dame su poverene Keki Palmer, Lil Mami i Drew Sidori. Twitter je planuo od tvitova fanova posle izlaska jučerašnjeg trejlera, a njihovo ushićenje se dodatno povećalo pošto će izlazak filma pratiti i izlazak albuma na kome će se naći najveći hitovi ove grupe, ali i neke nove pesme kao “Posh Life” i “Meant To Be”, gde se kao autori potpisuju Lady Gaga, Dallas Austin i Ne-Yo! T Boz i Chilli će pesme izvoditi i uživo a Lisu “Left Eye”, koja je tragično izgubila život u automobilskoj nesreći 2002. godine u Hondurasu, će zameniti Lil Mama, koja i glumi nju u gorepomenutom filmu!

Film će nas podsetiti na slavu koje su TLC imale devedestih, ali ćemo i saznati neke nove činjenice iz njihovih života jer preostale dve članice su sarađivale na stvaranju filma, kako bi bio što autentičniji!

Nedavno smo imali priliku da na radiju slušamo obradu njihovog velikog hita “Waterfalls” u izvođenju britanskog sastava Stooshe, u čijem spotu su se pojavile Rozanda i Tionne, pa se ovom prilikom sećamo jednog drugog, dok ne izađu nove pesme!

Uživajte! Brzo će oktobar!  

Ostavi
komentar

Povezano