Zanimljivosti

07.01.2020.

Timothée Chalamet je novi Bob Dylan
foto: Youtube screenshot
Timothée Chalamet je novi Bob Dylan

James Mangold snima Going Electric

U  pripremi je novi film inspisan Bobom Dylanom. Ovaj će biti konvencionalnija biografija, ne kao što je to bio kultni film I'm Not There u kojem je šest glumaca tumačilo čuvenog muzičara iz raznih perioda njegovog života. 
 
James Mangold, poznat po tome što radio i Wolverina i film o Johhnyu Cashu, režiraće nadolazeći projekat koji će se zvati Going Electric. Danas je odjeknula nova vest o tome ko je željeni glavni glumac, što će izvesno i biti - pretalentovani Timothée Chalamet
 
Fox Searchlight je potvrdio da su pregovori u toku, a ovim vestima verovatno žele da izvrše pritisak na samog glumca da do kraja pristane. Sigurno je da mu je velika čast, a pitanje je usklađivanje njegovog gustog rasporeda. 
 
U filmu ćemo videti Dylanov put od rođenja do kraja života, sa fokusom na period oko 1965. godine kada je otkrio električnu gitaru. 
 
Interesantno je da je producent ovog projekta Jeff Rosen, dugogodišnji menadžer legendarnog muzičara. Dodatna zanimljivost je da je Luca Guadagnino, režiser filma koji je proslavio Chalameta (Call Me By Your Name), ranije rekao da planira da snimi film zasnovan na Bobovoj pesmi Blood on the Tracks
 
 
Ostavi
komentar