Zanimljivosti

01.09.2014.

Svetske techno zvezde po prvi put na domaćem labelu Lucky Light Ltd Christian Varela
foto: PR Photo
Svetske techno zvezde po prvi put na domaćem labelu Lucky Light Ltd

Cristian Varela, Dave Clarke i Alexander Kowalski su tehno zvezde koje bi svaki festival poželeo da ima na svom lineupu, a ovaj trio će se uskoro naći na novom srpskom labelu Lucky light ltd, prvom projektu iz naše zemlje koji će okupiti istinske asove svetske techno scene.

Osnivanje labela prati i istoimeni serijal žurki, na kojima će 19. septembra prvi gost biti Mark Broom, jedan od sinonima za britansku elektronsku scenu.

Varelu, Clarkeu i Kowalskom će na izdanjima Lucky light ltd-a društvo praviti zaista opasna techno ekipa , koju čine još Mark Broom, Gary Beck, Marko Baily, Joel Mull, ali i domaći producent Petar Dundov.  LLL će sa ovim “lineupom” biti jedinstven projekat u regionu i šire, ali što je još važnije moći će da stane u red i sa prestižnim svetskim etiketama  i približiće istinske techno zvezde Srbiji. Iza ovog ambicioznog projekta, jedinstvenog u celom regionu, stoji mladi domaći producent i DJ Speedy.

„Velika mi je čast što ćemo uspeti da okupimo umetnike koji spadaju u sam krem svteske techno scene,  a prvo izdanje pod nazivom „False theory EP“ je planirano je kraj novembra i na njemu ću raditi zajedno sa Alexanderom Kowalskim. Kako i priliči ovim velikanima, izdanja će biti na pločama, a pravićemo pravi underground zvuk koji će predstavljati fuziju nemačkog i švedskoh technoa“, rekao je DJ Speedy ovim povodom.

 

Ostavi
komentar