Zanimljivosti

03.02.2014.

Večeras (utorak, 4.2.) na programu peti LIVE show X Factora Adria Željko Joksimović
foto: Luka Pilipović
Večeras (utorak, 4.2.) na programu peti LIVE show X Factora Adria

Sutra, (utorak 4. februar) od 21h na programu televizije PINK emituje se peti po redu LIVE show prvog regionalnog takmičenja za pevače-amatere X Factor.

Pripreme, kako saznajemo od ljudi iz organizacije, teku uobičajeno a probe su intenzivne i pomalo naporne ali, naši takmičari daju sve za dobar show! Šta će sutra biti tema večeri još ne znamo kao što nam nije poznato ni koje će pesme takmičari izvoditi ali znamo da će na „repertoaru“ ovoga utorka biti vesele, energične pesme, pogodne za ples što se sve odlično uklapa sa gostovanjem fantastične Loreen čije gostovanje je potvrđeno prošle nedelje.

“Nekad dobijemo pesme koje ne poznajemo baš najbolje, pa je zadatak samim tim teži! Za sada je sve okej i Emina radi sa nama i ispravlja naše greške kojih ponekad ima”, rekao je Lukijan Ivanović, jedan od momaka iz Eminine grupe.

Podsećamo, takmičenje su do sada napustili: Mladen Lukić, Maja Novanković, Sastav H2O i Aleksandra Sekulić a u igri su i dalje:

U grupi Kristine Kovač:

4U

Doktori

U grupi Kikija Lesendrića:

Aleksandra Brković

Ilma Karahmet

Tamara Milanović

U grupi Emine Jahović Sandal:

Haris Ćato

Aleksa Perović

Lukijan Ivanović

U grupi Željka Joksimovića:

Maid Hećimović

Daniel Kajmakoski

Nemoguće je prognozirati ko će sutra napustiti takmičenje a jedini reper i pokazatelj kome je od takmičara publika najmanje naklonjena jeste podatak da su se, od takmičara koji su još uvek u igri, u duelu do sada našli samo Aleksandra Brković i 4U, od čega Aleksandra čak dva puta. Ipak, odluka publike u mnogome zavisi od toga kako će se kandidati pokazati u sutrašnjem showu kao i kakve će komentare dati žiri pa je ishod gotovo nemoguće prognozirati. Svim takmičarima želimo puno sreće i odličan show!

 

Ostavi
komentar

Povezano