Zanimljivosti

10.02.2020.

Studentska avantura sa Red Bullom po evropi
foto: Youtube screenshot
Studentska avantura sa Red Bullom po evropi

Evo kako da se prijaviš za Can You Make It? 2020

Kreativni i maštoviti studentni imaju priliku da pokažu svoju snalažljivost, mudrost i entuzijazam kako bi učestvovali u avanturi života u aprilu! 
 
Sa pet atraktivnih tačaka u Evropi, studenti će krenuti ka Berlinu koristeći samo Red Bull limenke kao valutu i sredstvo razmene. Cilj nije samo pobediti, već pokazati timski rad, duh, posvećenost u skladu sa imenom akcije.
 
200 timova iz preko 60 zemalja krenuće sa pet startnih tačaka - Amsterdam, Barselona, Budimpešta, Kopenhagen i Milan u sedmodnevnu avanturu. 
 
Svaki tim će morati da se pre avanture odrekne novca, kreditnih kartica i mobilnih telefona - svi će morati da se oslone samo na sebe, svoju ekipu, šarm i Red Bull limenke koje su u prošlim godinama bile zlata vredne, donoseći karte za Ligu šampiona, letove avionom, VIP smeštaj u hotelima ili najluđe performanse ekstremnih sportova koji donose brojne poene za konačni zbir!
 
Ako skupiš ekipu, već sada možeš da razmišljaš šta se sve može uraditi za nedelju dana, koliko takmičari imaju na raspolaganju da odu do Berlina - limenke su sredstvo razmene za hranu, smeštaj i transport, a timovi će imati slobodu da kreiraju svoju trasu. Ipak, i tu ih čeka avanturistička "caka" - imaće obavezu da posete čekpointe na kojima ih čekaju "body and mind" misije, imaće listu avantura koje im mogu doneti dodatne poene, a objavljivanjem fotografija i snimaka će graditi podršku svojih pratilaca. Tokom nedeljne turneje, timovi će morati da dođu do minimalno šest čekpointa, pre konačnog odredišta u Berlinu.
 
Red Bull Can You Make It? 2020 dolazi na krilima takmičenje od pre dve godine, na kom je 198 ekipa iz preko 50 zemalja ostvarilo snove, i to prevalivši dug put služeći se autostopom, ali i najvećim avio kompanijama.
 
 
 
Napravi tročlanu ekipu (svi članovi moraju biti studenti sa prebivalištem u Republici Srbiji) i snimite jednominutni video u kom ćete objasniti zašto bi baš vi treba da predstavljate Srbiju na svetskoj Red Bull Can You Make It avanturi. Prijave su otvorene najkasnije do 17. februara 2020. u 23.59, na sajtu redbullcanyoumakeit.com gde možete naći i sva pravila.
 
Budite sigurni da ćete kreirati snimak koji će vas izdvojiti u odnosu na konkurenciju, pokazati vaše veštine, talente, hrabrost ili sposobnost da učinite nešto što malo ko može! Snimak okačite na Youtube ili Vimeo.
 
Potrudite se da stvorite navijačku bazu koja će vam dati krila i podršku na društvenim mrežama kada dođe trenutak da iz jedne evropske tačke krenete ka Berlinu.
 
Kada se period glasanja završi, žiri će izabrati pobednike od najboljih ekipa, a njima će kasnije biti otkriveno iz koje će tačke Evrope krenuti.
 
Sve informacije o Red Bull Can You Make It akciji, pravilima i prijavljivanju možete pronaći na canyoumakeit.redbull.com/sr-rs , a na redbull.rs vas čekaju svi detalji, podsetnici na avanture iz 2018, kao i saveti kako da napravite što bolji prijavni video za avanturu života!
 
Ostavi
komentar