Zanimljivosti

30.11.2020.

Struka i Honey Money Gang organizuju konkurs
foto: Youtube screenshot
Struka i Honey Money Gang organizuju konkurs

Pozivaju se neafirmisani reperi

Etiketa Honey Money Gang (HMG) poziva sve hip-hop/rep autore i izvođače da se prijave na konkurs Show Me The Money koji će biti otvoren od 1. decembra.
 
Da bi ste učestvovali na konkursu, potrebno je da pošaljete svoju autorsku pesmu u finalnoj verziji preko formulara na ovom linku.
Urednik lejbla Honey Money Gang, Ognjen Kostić poznat kao Struka,sa svojim timom će odabrati pobedničku pesmu, a autor snimka će kao nagradu dobiti mogućnost da snimi profesionalni video spot.
 
„Stalno se priča kako ima puno talentovanih muzičara, ali nema nikoga ko bi ih podržao i dao im šansu. Ovo je ta šansa! Etiketa Honey Money Gang je tu da im omogući da pokažu drugima koliko zaista vrede,“ izjavio Struka, reper i urednik HMG lejbla.
 
Jedan od najuticajnih repera danšnjice – Kendi, dao je svoju bezrezervnu podršku ovoj akciji etikete Honey Money Gang. Kendi će biti član žirija za izbor pobednika.
 
Drago mi je da sam deo ovog projekta, koji u najtežem periodu za muzičare podržava i nagrađuje mlade talente. Afirmisani izvođači ne nastupaju, demotivisani su, verujem da neotkrivenim artistima još više znači ovaj boost i da ćemo osim pobednika, otkriti još mnogo novih i talentovanih lica.“, izjavio je Kendi.
 
Konkurs će trajati do 15. januara 2021. godine, a ime pobednika biće saopšteno najdalje do 1. februara. 2021.
 
Ostavi
komentar