Zanimljivosti

18.02.2013.

Šta vama znači Bowie? David Bowie
foto: Youtube screenshot
Šta vama znači Bowie?

Pre par dana prestižni Mail Online objavio je članak u kom su poznati dali svoje odgovore na pitanje "Šta vama znači David Bowie?"

Odgovori su potresno lepi i iskreni i teško je zamisliti kako se Bowie osećao čitajući šta su o njemu rekla neka od najvećih imena današnjice kad je muzika u pitanju.

Simon Cowell, muzički mogul i vlasnik show-ova "Ja imam talenat" i "X Factor" izjavio je da nije tajna da bi najviše od bilo koga drugog želeo baš Bowiea u žiriju X Factora kao i da se još uvek trudi da tu svoju zamisao i ostvari, iako legenda još nije rekla ni da ni ne. Svoju izjavu završio je rečenicom "Bowie je cool. Mnogi od nas nisu. On jeste."

Lady Gaga je rekla da je Bowie bio jedan od onih muzičara kojima se divila kao tinejdžerka kao i da razume sve što je radio i njega samog. "On je fenomenalan. Jednostavno fenomenalan", rekla je na kraju svog hvalospeva o Bowieu.

Danny Boyle je rekao da po prirodi nije preterano nervozna osoba, ali da je, kada je upoznao Bowiea bio neverovatno nervozan, daleko nervozniji nego kada je upoznao kraljicu!

Ni ostali nisu imali ništa manje gloimazne izjave, a čitav članak možete pročitati OVDE.

Bowie je inače na svom FB profilu objavio datum 26.02.2013. za koji se sada spekuliše da je najava dana kada će svetlost dana ugledati njegov drugi singl "The Stars (Are Out Tonight)".

Podsećamo da nas je Bowie nakon 10 godina pauze obradovao prvim singlom pre oko mesec dana, a album "The Next Day" je najavljen za 8. mart.

Jedva čekamo!

 

Ostavi
komentar

Povezano