Zanimljivosti

20.02.2018.

Srećan nam svima šesti rođendan Dragstora
Srećan nam svima šesti rođendan Dragstora

Slavlje je u subotu

U subotu, 24. februara, klub Dragstor slavi šest godina postojanja! 
Uz nekoliko domaćina, nastupa i dragi gost iz nemačke. 
 
Big Room: Kristijan Molnar (Christallization), Doo (Beyond House), Flip (Idemo Na Mars), Feloneezy (Mystic Stylez)
 
Black Room: Florian Kupfer (L.I.E.S, Berlin), 33.10.3402 (L.I.E.S), Stevie Whisper (YES)
 
Tim kluba Dragstor i (prošle godine zatvorenog) Bivšeg bara slavi 6 godina postojanja u subotu 24. februara. Za tu priliku pozvali su Floriana Kupfera i šest domaćih DJ-eva, a program će se odvijati u dve sobe.
 
Prvi Dragstor otvoren je 2012. godine u prostorijama bivše fabrike Beko na donjem Kalemegdanu. 2014. godine klub se seli u impozantni prostor nekadašnje najveće klanice na Balkanu BIM Slavija.
 
Dragstor je danas andergraund centar Beograda poznat pre svega po muzičkom programu u okviru kog smo do sada mogli da čujemo imena kao što su: Rodhad, Surgeon, Moritz von Oswald, Stingray, Helena Hauff, Rabih Beaini, Beau Wanzer, Drew McDowall, Cut Hands, Ariel Pink, Kanding Ray, Blawan, Andreas Gehm, Tommy Four Seven, The Soft Moon, A Place To Bury Strangers... 
 
 
Nemački producent, Florian Kupfer, prvi put je posetio Dragstor septembra 2014. godine. U međuvremenu je izdao Post Present EP i Florian Kupfer album za etiketu LIES, tako da ćemo po prvi put u Dragstoru čuti i njegove nove numere. Florian će nastupati u Crnoj sobi sa Steviem Whisperom i 33.10.3402. Za to vreme u Velikoj sobi nastupaju Kristijan Molnar, Doo iz Beyond House kolektiva, Feloneezy iz Mystic Styleza i Flip iz Idemo na Mars ekipe.
Ostavi
komentar

Povezano