Zanimljivosti

14.08.2013.

Specijalno izdanje žute srede: Robbie Williams Robbie Williams
foto: Take the Crown moment, YouTube screenshot
Specijalno izdanje žute srede: Robbie Williams

Gde je odseo i kako se krio od obožavaoca

Pre nego što krenemo sa masnim, debelim, šokantnim, groznim i pre svega polu-istinitim tračevima za ovu sredu, hteli bismo da nešto pojasnimo, kako ne bi bilo zabune i nesporazuma između nas i vas, naših milih i dragih čitaoca. Žuta sreda je rubrika koju furamo samo jednom nedeljno i koja služi u sledeće svrhe: da se opustimo, našalimo, da dopustimo sebi malo bezazlenog zezanja na račun naših voljenih zvezda i da kroz sve to, pokušamo da vas malo nasmejemo. Zato nemojte uzimati za ozbiljno ono što pišemo u ovoj rubrici već je shvatite kao šalu i samo šalu. Naravno, nije nemoguće da nam se omakne i neka istina (haha) u svim ovim silnim pričama, ali poenta je u tome da sve one tračeve i govorkanja koja pokupimo tokom nedelje tražeći prave muzičke vesti za vas, sredom sakupimo na jedno mesto i podelimo sa vama – i to je sve. Primetili ste da se bavimo samo svetskim imenima od kojih smo daleko kao i da nam namere nikada nisu da nekoga ozbiljno uvredimo – daleko od toga! Neki od vas su nam pisali da nismo fer što „loše“ pišemo o Bieberu i Gagi i zato smo i došli na ideju da vam se na ovaj način obratimo. Dakle – žuta sreda je šala i tako je i shvatite. A sada dosta pravdanja, ajmo na tračericu!

Skroman i fin dečko taj Robbie

Robbie Williams je juče (utorak, 13. avgust) održao spektakularan koncert u Zagrebu, na stadionu Maksimir. Ovaj nastup je deo turneje „Take the Crown“, prvoj nakon punih 7 godina pauze! Kako je bilo na koncertu možete pročitati klikom OVDE a sada malo pikanterija! Naime, zahvaljujući prilično pouzdanom izvoru saznali smo šta se dešavalo pre i posle koncerta, što je fanovima uvek jednako interesantno kao i sama svirka. Robbie je odseo u predsedničkom apartmanu čuvenog zagrebačkog hotela Esplanada, u koji je zajedno sa kompletnom, mnogobrojnom, ekipom, stigao na dan koncerta. Tokom boravka u hotelu, on nije napuštao svoj apartman a nakon koncerta je u istom i večerao poručivši hranu preko room servisa. Sutradan (tačnije jutros – sreda, 14.8.) je doručkovao ponovo u svom apartmanu nakon čega se spremio i napustio hotel oko podneva. Čak ni srećnici koji su se tada zadesilu u ovom hotelu nisu imali baš nikakve šanse da ga vide budući da je u hotel ušao i kasnije ga napustio kroz sporedni izlaz a polovina trećeg sprata na kom se nalazio njegov apartman bila je zatvorena za ostale goste. Lep gest je to što je i ostatak ekipe, što će reći bend, prateći vokali ali i dobar deo tehničara i ljudi iz organizacije, takođe odseo u Esplanadi, koja važi za najprestižniji i najluksuzniji hotel u Zagrebu. Oko pola sata nakon što je Robbie napustio hotel, dva velika crna autobusa kao i par kombija, pokupili su ostatak ekipe i ogromnu količinu kofera i torbi. Turneja se nastavlja koncertom u Cirihu. Blago Švajcarskoj!

I Justin slab na manekenke... cccc

Opet Justin Bieber, zvezda koju obožavamo da mrzimo! (istini za volju, više ga obožavamo nego što ga mrzimo, ali ovako lepše zvuči, zar ne?). Ovoga puta nije uradio ama baš ništa strašno osim što je izašao sa devojkom koja nije Selena Gomez! Naravno, poznavaoci života i dela mladog Biebera će sada dodati da ni u tome nema ničega strašnog jer Bieber – Gomez duo već neko vreme ne „pleše“ zajedno, što je izgleda stvarno istina. Poenta cele priče je da je Justin izveo na prvi sastanak devojku (manekenku, naravno) pod imenom Ashley Moore i to ni manje ni više nego u jedan od najskupljih i najpoznatijih restorana na Beverly Hillsu (Bouchon). I napokon dolazimo do poente priče – čim su se pojavili sve su oči bile okrenute ka njima i bili su događaj večeri! Možeš mislit’?!? Pa naravno – Bieber, prelepa devojka, dolaze u autu koji košta skoro pola miliona dolara – pa ajde ti nemoj da gledaš! Bravo Justine – nije skandal, čak nam je i vest glupa zbog tebe, sledeće nedelje da si pljunuo na nekoga da imamo o čemu da pišemo, jes’ čuo?

NAPOMENA: Žuta sreda je jedini "trač" tekst koji redovno objavljujemo na portalu MjuzNews. Žute srede (ili kako ih još zovemo - Tračevi sredom) su neozbiljni tekstovi namenjeni isključivo zabavi, podizanju morala i zafrkanciji. Autori tekstova nemaju nikakvu ambiciju da ih čitaoci shvate ozbiljno. Sadržaj je često neproveren, netačan, napisan na bazi nepouzdanih izvora ili preuzet sa još nepouzdanijih tračerskih medija. "Žutu sredu" čitajte samo zabave radi, i kada završite, zaboravite šta ste pročitali! :) Svaka sličnost sa stvarnim likovima i delima je potpuno slučajna iako možda namerna ;). Dakle, krajnje ozbiljna napomena - Žutu sredu koju ste upravo pročitali smo napisali vrlo neozbiljno i želimo da je tako i shvatite!

Ostavi
komentar