Zanimljivosti

24.10.2018.

Soundcloud od sada na vašem Instagram Story-u
Soundcloud od sada na vašem Instagram Story-u

Lak način za deljenje nove muzike

Dok ste listali postove ljudi na Instagramu, možda vam se pojavljivalo Instagram music isn't available in your region. Reč je o opciji koju je IG uveo letos, a to je da uz post može da se doda i pesma po želji. Kod nas je većina traka nelicencirana, pa nije moguće čuti je ako je neko pesmu dodao iz Apple Music kataloga koji nema besplatnu ili probnu verziju.  Spotify u Srbiji još uvek nije dostupan, to nam je takođe bolna tačka. Dobre vesti su što ćete moći da koristite bar Soundcloud, ukoliko imate njihovu besplatnu aplikaciju. 
 
Soundcloud je platforma na kojoj se praktično rodio čitav žanr trap muzike, a već godinama je meka za pronalaženje dobrog house-a. Tamo možete naći i najveće zvezde, ali mnogo češće sasvim sveže i autentične izvođače. Klikom na Share dugme pored svake trake do sada su izlazile opcije za Facebook, Tumblr, Twitter i Pinterest, a uskoro ćete moći da pesmu podelite i kroz Instagram Story
 
SoundCloud tvrdi da se svakog meseca podeli na desetine miliona skrinšotova tamo okačenih traka, pa očekuju da ova opcija bude veoma rabljena u budućnosti. 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano