Zanimljivosti

12.02.2014.

Šok vest: Gasi se X Factor USA! Simon Cowel
foto: Youtube screenshot
Šok vest: Gasi se X Factor USA!

Još jedna žuta sreda

Gasi se američki X FactorSimon Cowell se povlači iz američkog X Factor-a, što ujedno znači i gašenje ovog show programa! Simon je rekao da je vreme za neke nove stvari, ali da je presrećan što je imao priliku da otkrije neki novi talenat i poručio je „America, see you soon“ – pa su krenule spekulacije da sprema neku novu „đavolštinu“! Kako se show ugasio tako je naglo skočila gledanost drugog pevačkog takmičenja „The Voice“, koji je  preuzeo primat. Mi se pitamo šta li će biti sa našim X Factor-om, da li će epidemija gripa proći do sledećeg utorka?

Povučena voštana figura Justina Biebera – direktor njujorškog muzeja voštanih figura Madame Tussauds bio je primoran da povuče figuru Justina-a Bieber-a jer su se obožavataljke malo više zanele, pa su pipkale figuru tamo gde ne treba!

Odšteta fanovima Michaela Jacksonaa – jedan sud u Francuskoj doneo je neobičnu presudu povodom tužbe koju su podneli fanovi preminulog kralja POP-a, zbog emotivnog bola koji su pretrpeli povodom njegove smrti. Oni su tužbu podneli protiv Jackson-ovog lekara, Conrada Murraya, koji je već proglašen krivim zbog neadekvatnog lečenja, a francuski sud je presudio da se ožalošćenim fanovima isplati odšteta od jednog evra! Ovo je prvi slučaj u svetu da sud presudi u korist tužioca koji je pretrpeo bol zbog neke POP zvezde...

Do sledeće srede samo tračarite - zdravo je :-)

Ostavi
komentar
  • 13.02.2014, 21:35h Marjan - The Voice i koncepcijski i u svakom smislu je daleko bolji show od X factor-a. Ja sam i ocekivao to, zato sto The Voice je vec tri godine popularniji i u Britaniji, a i nemacki the voice obara sve rekorde. Pogledajte mapu otkupljenih licenci za The Voice i za X factor u svetu pa ce vam sve biti jasno.