Zanimljivosti

15.12.2014.

Slavni hip hoper Kendrick Lamar novo Reebok lice Kendrick Lamar
foto: PR Photo
Slavni hip hoper Kendrick Lamar novo Reebok lice

Saradnja čuvenog brenda i popularnog umetnika kao inspiracija za generacije koje dolaze

Kao brend posvećen kontinuiranom pomeranju granica kroz partnerstva sa najvećim imenima iz oblasti zabave, Reebok započinje novu eru komunikacije saradnjom sa slavnim reperom Kendrickom Lamarom.  Reebok i jedan od najistaknutijih muzičara današnjice inspirisaće mlade ljude da postanu bolji, kroz aktivnosti koje će ih skloniti sa ulica. Zajednički cilj je omogućio osnovu za nastanak kratkog filma koji najavljuje ovu saradnju.

Kendrik Lamar je dobitnik MTV nagrade 2014. godine za najboljeg MC-a; takođe je nominovan za ovogodišnju  nagradu Gremi u 3 kategorije: za najboljeg novog muzičara, album godine i najbolju rep pesmu.

 “Reebok je poznat po tome da pomaže deci u urbanim sredinama da shvate da su njihovi potencijali neograničeni. Video sam šta ovaj brend radi i poželeo da budem deo toga i da doprinesem još više od trenutno postignutog. To je jednostavno.  Deca koja slušaju moju muziku traže inspiraciju. Važno je da šaljem istu poruku kroz sve što predstavljam”, kaže Lamar.

Reebok i Kendrik Lamar kreirali su zajedničku verziju poruke o neograničenom potencijalu mladih kroz kratak film posvećen deci iz Lamarovog rodnog grada Kompton u Kaliforniji. Video pod nazivom “Reebok predstavlja Kendrika Lamara,” snimljen je na originalnim lokacijama koje su obeležile Lamarovo odrastanje.  Ovaj materijal ima za cilj da inspiriše mlade generacije da pronađu svoj glas, da se ne plaše da postanu najbolja verzija sebe. Video je praćen Lamarovom naracijom kroz moćne stihove pesme “Kendrick Lamar – I AM”, njegove lične ode rodnom gradu.

Ostavi
komentar

Povezano