Zanimljivosti

08.01.2015.

Sia: Izvinjenje onima koji video za "Elastic Heart" smatraju neprikladnim Sia
foto: Kadar iz spota
Sia: Izvinjenje onima koji video za "Elastic Heart" smatraju neprikladnim

"I anticipated some 'pedophelia!!!"

I dok se prelepi video sve popularnije Sie, za singl „Elastic Heart“ bliži trećem milionu kad su u pitanju pregledi na servisu YouTube, nisu baš svi izgleda u ovoj ekranizaciji prepoznali vrhusnki ples i umetnost...

Naime, deo publike je radnju ovog spota video kao nedoličnu i izgleda da je bilo i aluzija na to da video promoviše pedofiliju?!?

Zluradi komentari su doveli do toga da je Sia sinoć (sreda 7.1.) na svom FaceBook profilu postavila neku vrstu izvinjenja svima koji su „Elastic Heart“ doživeli na ovaj način napisavši sledeće:

"I anticipated some 'pedophelia!!!' Cries for this video. All I can say is Maddie and Shia are two of the only actors I felt could play these two warring 'sia' self states."

Da li ste i vi imali ovakve asocijacije gledajući spot?

Ostavi
komentar
  • 8.01.2015, 15:18h neko2 - sia je izvrstan umetnik, svaka njena pesma nosi poruku koju ce malo ko shavtiti. toliko.

  • 8.01.2015, 14:33h Neko - Ovo su budalaštine. U spotu se vidi mlada žena koja želi da pobegne od patrijarhalnog društva. Odrastao čovek je zaglavljen u kavezu i nikada neće biti slobodan jer plitko razmišlja i zatvorenog je uma, predstavlja one koji diskriminišu na osnovu pola. Mlada žena, koja poseduje empatiju, pokušava da pomogne čoveku da predje na drugu stranu, ali su njegova glupost i ograničenost veliki, tako da nikada neće moći da izadje i bude slobodan.

Povezano