Zanimljivosti

27.06.2016.

Shakira, La Reina
Shakira, La Reina

Kraljica fejsbuka trenutno je ponovo na čartovima

Shakira ovih dana sedi i gleda fudbalsko prvenstvo, pokazuje naklonost i ka drugim fudbalerima, ne samo svom nevenčanom suprugu Piqué-u. Njegovi najvatreniji navijači su sinovi koje ima sa Shakirom - Milan i Sasha, a to znamo jer Shakira rado deli njihove slike sa svojim fanovima. 
 
Shakira se bavi i promocijom novog dueta sa Carlosom Vivesom - La Bicicleta. Ovih dana trebalo bi da dobijemo spot. Pesma je već prilično uspešna kod fanova latino plesova. Na društvenim mrežama ste mogli da vidite snimke spontanih i planiranih koreografija na ovu pesmu. 
 
 
Ovih dana, obeleženo je deset godina hita Hips Don't Lie... a sve pomenute stvari, doprinele su da se Shakira ponovo nađe na top listama. 
 
Ona je i dalje najlajkovanija osoba na Facebooku, a može i da se pohvali da je prošle nedelje imala čak četiri pozicije na Billboard Latino chartu. 
Waka Waka je na  mestu deset, Suerte jedno iznad toga, novi duet je na petom, a prvo mesto drži pomenutim hitom iz 2006. godine. 
 
 
Shakira dela na više tržišta u isto vreme. Njena prisutnost u medijima pospešena je dugogodišnjom vezom sa čuvenim fudbalerom, ali i učešćem u šou The Voice. Definitivno je jedna od globalno najvećih zvezda, a pitanje je trenutka kada će novom muzikom to i demonstrirati. 
 
Ostavi
komentar

Povezano