Zanimljivosti

27.11.2014.

SevdahBABY otkriva mladim umetnicima "Kako se snima album" Milan Stanković, SevdahBABY
foto: PR Photo
SevdahBABY otkriva mladim umetnicima "Kako se snima album"

The Converse Rubber Tracks radionica ovoga puta u Nišu

The Converse Rubber Tracks nastavlja sa muzičkim radionicama na Balkanu pružajući priliku mladim muzičarima da dobiju dragocene savete od renomiranih muzičara.

Na red je došao Niš! Muzički producent Milan Stanković - SevdahBABY koji voli da pomera muzičke i društvene granice, održaće u subotu 6. decembra u klubu Sunset muzičku radionicu pod nazivom “Kako se snima album”, u periodu od 13-15h.

Savremene tokove u muzičkoj industriji SevdahBaby opisuje: “Mislim da se u današnje vreme muzika deli na onu koja nastaje iz potrebe za kreativnim izražavanjem i na onu koja nastaje iz potrebe za prostom popularnošću”. O radionici na kojoj učestvuje u Nišu: ”Converse ovom radionicom staje na stranu kreativne muzike i daje dobar primer mladima koji imaju glad za stvaranjem. Tako da svi oni koji se muzikom bave iz kreativnih pobuda, mogu da na ovaj, ili onaj način da profitiraju iz učešća na Converse Rubber Tracks muzičkoj radionici”.

Bavljenje muzikom uporedio je sa odnosom prema nekoj osobi koja vam se sviđa: “Da li biste ikada propustili šansu da budete blizu te devojke, ili momka? Verovatno ne. Zato mislim da svako ko zaista želi da mu muzika postane profesija mora da iskoristi svaku šansu da bude okružen muzikom, u kreativnom, ali i u poslovnom smislu”.

Kakve god nedoumice imali fanovi oko njegove muzike, ili o samom procesu kako nastaje jedan album, producent Milan Stanković SevdahBaby potrudiće se da ih otkloni u subotu 6. decembra u klubu Sunset.

Ostavi
komentar