Zanimljivosti

16.03.2016.

Selena preotela titulu od Taylor Bad Blood?
foto: Youtube screenshot
Selena preotela titulu od Taylor

Postala je kraljica društvene mreže

Nešto se interesantno desilo dok je Taylor Swift na romantičnom odmoru sa Calvinom Harrisom gde šeta pustim plažama (a onda se sasvim slučajno nađe profesionalni fotograf i to baš u trenutku dok se ljube na mesečini). 
Selena Gomez ju je premašila po broju pratilaca na najrelevantnijoj društvenoj mreži danas. Sada dominira sa skoro 69.5 miliona selenatora.Drugarica Taylor ima oko 200 hiljada manje. Nekadašnje kraljce Beyonce i Kim Kardashian West ostale su na oko 63 miliona. 
 
Tajna Seleninog uspeha je najverovatnije interakcija sa fanovima. Često komentariše postove i diskutuje. Podjednako postuje profesionalne, ali i fotografije iz ruke. Nekada izgleda kao prava diva, a sa fanovima podeli i kada se isfleka omiljenim slatkišima. 
 
Ukoliko je budete zapratili, očekujte da će promovisati novi singl "Nobody", a poslužite se videom za hit koji je otvorio novo poglavnje njene karijere - "Good For You"
 
P.S. Uživajte još malo u Instagramu dok je takav kakav je. Najavljene su promene i uvođenje algoritama koji će birati raspored postova na vašem news feedu, ne hronološki već po "važnosti". 
 
Ostavi
komentar

Povezano