Zanimljivosti

09.01.2013.

Saška Janković odličan acoustic cover za Skyfall Saška Janković
foto: Youtube screenshot
Saška Janković odličan acoustic cover za Skyfall

Jedan od najboljih novih glasova na domaćoj sceni

Saška Janković a.k.a Miss Jukebox je na žalost napustila takmičenje za Prvi Glas Srbije ali sudeći po njenim glasovnim mogućnostima i harizmi kojom je osvojila publiku neće napustiti muziku već ćemo najverovatnije o njoj tek čuti.

Pregledajući još jednom njene nastupe iz PGS-a naleteli smo na sjajan cover koji je postaviljen na YouTube sredinom oktobra 2012. Radi se o akustik izvođenju hita Skyfall (Adele) koji je Saška otpevala uz gitarsku pratnju Draška Popovića. Kroz njene nastupe u Prvom Glasu i neupućeni su shvatili da je Saška itekako talentovana a ovaj cover je verovatno nešto najbolje od nje što se može pronaći na internetu.

Osim toga što ima sve ono što se kod dobrog pevača podrazumeva (intonacija, kontrola, fraza) Miss Jukebox se može pohvaliti izuzetno karakterističnom, modernom bojom glasa i muzikalnošću. Njen glas je pomalo hrapav i čak na trenutke skoro promukao ali mu ne nedostaju pokretljivost i visine. Sve u svemu da skratimo i zaključimo Saška ima - sve, a da je ozbiljno krenula da gradi solo karijeru pokazuje i odličan nastup u prethodnom izdanju Prvog Glasa tokom kog je premijerno izvela svoju pesmu Ćošak - i oduševila publiku a reklo bi se i žiri.

Bravo Saška i samo napred!

Ostavi
komentar

Povezano