Zanimljivosti

23.11.2012.

Sara Jovanović - crveni karmin i traka u kosi Sara Jovanović Prvi Glas Srbije
foto: Youtube screenshot
Sara Jovanović - crveni karmin i traka u kosi

Njene nastupe ćete pratiti bez daha

Pored Nevene Božović o kojoj smo nedavno pisali još jedna tamičarka Prvog Glasa koja se sve više izdvaja prvenstveno po dobrom pevanju ali i po urbanom stilu i izuzetno pozitivnoj energiji je devetnaestogodišnja Sara Jaovanović.

Interesantno je da se Aleksandra Radović kratko premišljala nakon Sarine audicije, drugim rečima, nije momentalno bila oduševljena i kako i sama kaže, iako je imala problema sa odlukom poslušala je instinkt i glasala pozitivno. Ispostavilo se da je odluka bila ispravna pa je tako Sara danas baš u Aleksandrinoj grupi i imajući u vidu da je iz nastupa u nastup sve bolja, verujemo da je Aleksandra jako ponosna. 

Sara je u poslednjoj emisiji pevala hit Amy Winehouse, Valerie i ako je suditi po reakcijama žirija, a i publike kako u studiju tako i na društvenim mrežama, bila je sjajna. Ovim nastupom izborila se i za dalje učešće u takmičenju. Na žalost, prošle subote takmičenje je napustio Dejan Krstović Meda a ko će nas napustiti ove nedelje gledajte u subotu 21h na Prvoj.

Ostavi
komentar

Povezano