Zanimljivosti

15.06.2021.

Roger Waters oduvao Marka Zuckerberga
Roger Waters oduvao Marka Zuckerberga

Spremite kokice za ovu toplu ljudski priču

Član legendarnih Pink Floyd, Roger Waters, odbio je zahtev Marka Zuckerberga da koristi njegovu pesmu "Another Brick In The Wall". 

Waters je otvoreno izjavio da nije fan osnivača Facebooka niti mu se dopao mamac za ovaj unosan dogovor. 

U eventu koji je povezan sa kampanjom za oslobađanje Wikileaks osnivača, Juliana Assangea, Roger Waters je izjavio da je Mark Zuckerberg jedan od najmoćnijih idiota na svetu i da je njegovu pesmu hteo da iskoristi u kampanji za promovisanje Instagrama. Na ogromnu svotu koju je Zuckerberg tog jutra nudio, Waters ne odgovorio sa "Nema šanse! Jebi se!"

Roger Waters je dalje pročitao deo iz mejla Marka Zuckerberga u kom se dotični zahvaljuje što je Waters razmotrio ovu ponudu i podsetio koliko je njegov rad i danas relevantan. Waters ispravno vidi situaciju kao želju Zuckerberga da još više ojača svoju kompaniju i nastavi sa cenzurom svih nas pa i vesti o Julianu Assangeu. 

Dalje je dodao da nema pojma kako je neki šmoklja koji odlučio da ocenjuje ribe sa "daćemo ovoj četvorku, a ova je užas, njoj ćemo keca" postao moćan u bilo čemu ali evo ga kako žari i pali planetom.

 

Ostavi
komentar

Povezano