Zanimljivosti

17.09.2014.

Robin Thicke u sve većim problemima Robin Thicke
foto: Youtube screenshot
Robin Thicke u sve većim problemima

Novi skandal u vezi pisanja hita „Blurred Lines“

Poslednji album „Paula“, koga je Thicke u celosti posvetio svojoj bivšoj ženi koju pokušava da vrati, je doživeo neuspeh i kod publike i kod kritike, ali problemi Robina se ne završavaju tu – pevač je priznao da je lagao kako je komponovao hit „Blurred Lines“ u saradnji sa Pharrellom Willimasom!

Istina je izašla na videlo jer su deca čuvenog pevača Marvina Gayea tužili Thickea i Williamsa, jer smatraju da je njihov hit plagijat Gayeove numere „Got To Give It Up“ iz 1977. godine, pa je onda sud naredio dvojici muzičara da detaljno opišu stvaralački proces ove numere.

Thicke je rekao: „Hteo sam da budem uključen u pisanje pesme više nego što je to bio slučaj, i devet meseci kasnije numera je postala veliki hit... i tada sam krenuo da ubeđujem sebe da sam bio deo stvaralačkog procesa, što nije bio slučaj. Istina je da je Pharrell imao melodiju i napisao skoro svaki delić pesme“.

Pored svih peripetija oko ovog sudskog procesa, tu nije kraj priče za posrnulog Robina – pevač trenutno vodi bitku i sa odvikavanjem od alkohola i lekova!

Robine, Robine...

Ostavi
komentar

Povezano