Zanimljivosti

07.03.2014.

Robbie Williams gladuje da bi povratio liniju Robbie Williams
foto: www.universalmusic.rs
Robbie Williams gladuje da bi povratio liniju

Robbie Williams, jedna od najvećih POP zvezda svih vremena i muškarac za kojim uzdišu manje – više sve žene sveta, u poslednjih par godina ne može da se pohvali vitkom linijom. A budući da mu ni visina nije jača strana, te dve stvari u kombinaciji nikako ne izlaze na dobro. Za sve je kriv, zvuči glupo ali tako je, Robbiew novi, zdrav i porodični, način života. Kako sam kaže: „moj život se vrteo oko sexa, droge i roka a sada se vrti oko kolača“ pa su se kilogrami za čas nagomilali.

Robbie 25. aprila kreće na iscrpljujuću turneju tokom koje će promovisati svoje aktuelno izdanje „Swing Both Ways“ a koja startuje u Budimpešti a završava se punih pet meseci kasnije u Australiji! Za ovaj naporan period popularni pevač se vredno sprema, a kako pišu strani portali, bacio se i na rigoroznu dijetu. „Moj režim je da obilno doručkujem a onda tokom dana popijem još samo dva proteinska šejka i to je sve“.

Šta ćeš... ni POP zvezde nisu imune na blagodeti mirnog života, braka i kuvanog obroka...

Mi mu držimo fige da istraje uz nadu da će, akd završi sa dijetom, ponovo izgledati kao u stara, dobra vremena. Na primer ovako:

Ostavi
komentar

Povezano