Zanimljivosti

24.01.2013.

Puno pevača u nedelju u Talentu Ja imam talenat
foto: Ja imam talenat PR Photo
Puno pevača u nedelju u Talentu

Pogledajte ko sve nastupa u drugoj polufinalnoj emisiji

U nedelju, 27. januara, očekuje nas drugi po redu polufinalni live show emisije Ja imam talenat u kom će, kao i uvek, snage odmeravati osam takmičara.

Nama je bio interesantan podatak da ćemo ove nedelje čuti čak tri sjajna solo pevača, jednu devojku koja izvodi tradicionalnu muziku, peva i uz to svira nekoliko instrumenata i jedan duet. Budući da dalje, u finale, ide samo dvoje, to verovatno znači da ćemo se ovoga puta oprostiti sa najmanje dva veoma dobra pevača, a verovatno i više jer su i takmičari iz ostalih disciplina neverovatno dobri.

Naravno, mi se bavimo temam muzike, pa nas kandidati iz ovih kategorija najviše interesuju i tako su našu pažnju već uveliko privukle dve divne dame Isidora Jovanović i Nataša Pavlović. Obe nastupaju u narednoj emisiji, a kako organizatori otkrivaju, Isidora će imati nastup i odabir pesme po ugledu na američki X Factor, što nas zaista intrigira i jedva čekamo da vidimo o čemu se radi, dok će Nataša pevati numeru iz kultnog filma "Ko je smestio zeki Rodžeru".

Marko Jović je na audiciji dobio "ne" od Ivana Tasovca, a da li će biti ubedljiviji u svomk sledećem nastupu - videćemo. Nađa i Minja iz Kikinde su definitivno najveseliji duo koji smo ikada gledali u Talentu i od njihovog nastupa u nedelju se očekuje mnogo.

Gledajte u nedelju od 21h Ja imam talenat i glasajte za svoje omiljene takmičare kako bismo ih još gledali. A evo i kompletne liste kandidata koji nastupaju u drugoj polufinalnoj emisiji:

UV Dance - plesna grupa

Isidora Jovanović - pevanje

Tibor Šmit - pokret

Čudesmo - pevanje i sviranje

Marko Jović - pevanje

Star Dance Studio - ples

Nađa i Minja Kiurski - pevanje 

Nataša Pavlović - pevanje

Ostavi
komentar

Povezano