Zanimljivosti

02.12.2012.

Prvi Glas Srbije: Suze i olakšanje - ispala Jovana Živković Prvi Glas Srbije
foto: Prva PR Photo
Prvi Glas Srbije: Suze i olakšanje - ispala Jovana Živković

Još jedno finalno veče i još jedan takmičar manje

Sinoć smo gledali još jedno finalno veče Prvog Glasa Srbije u kom je nastupilo jedanaest preostalih finalista. Puno dobrog pevanja, nekoliko grešaka i dosta treme obeležili su sinoćni show, a od daljeg takmičenja se oprostila Jovana Živković.

Jovana je otpevala pesmu "Luče" Milene Vučić, što sudeći po kritikama žirija nije prošlo baš najsjajnije, pa je pritisak pred pevanje pesme u duelu u kom se našla sa Nikolom Planikom bio dodatno pojačan. Jovana je za duel odabrala "Svet tuge" grupe Negativ. Na samom početku se, verovatno od treme zbunila, što je zaokružilo utisak sudija koji su doneli odluku da je pošalju kući. Ona kaže da joj je veoma žao što završava takmičenje i da je sigurno mogla bolje ali i da donekle oseća olakšanje jer je protekli period za nju bio veoma buran i naporan. 

Inače, što se tiče izbora pesama, što veoma zanima gledaoce, jer često imamo prilike da slušamo takmičare kako izvode pesme za koje nam je teško da zamislimo da su ih sami odabrali, produkcija bira šta će ko izvesti, prema njihovim senzibilitetima, a pesmu za duel biraju sami.

Kao gost, sinoć je nastupila Marija Šerifović otpevavši pesmu Molitva. Marija inače preko twittera podržava Nevenu Božović koja je sinoć pevala Vidovdan.

Konkurencija je sve ozbiljnija, što više takmičenje odmiče i očekivanja su veća a ko će nas napustiti sledeće nedelje - gledajte u subotu na Prvoj od 21h.

Ostavi
komentar

Povezano