Zanimljivosti

29.08.2013.

Preslatki Austin Mahone Austin Mahone
foto: www.universalmusic.rs
Preslatki Austin Mahone

Bilo je pitanje vremena kada će Bieber dobiti naslednika(konkurenciju)!

Ovaj mladi momak iz Teksasa se sve više zahuktava, a popularnost mu raste iz dana u dan! Kao i Bieber, svoju muzičku karijeru je započeo postavljajući klipove na YouTube!

Austin nam dolazi iz San Antonija u Teksasu, i posle velike popularnosti koju je postigao njegov kanal na YouTube-u, ovaj sedamnaestogodišnjak je prošle godine potpisao svoj prvi ugovor sa muzičkom kućom Chase/Universal Repeblic Records. Njegov debi singl nazvan „11:11“ se našao na Billboard Heatseakers Songs listi, a drugi singl „Say Somethin“ je bio još uspešniji! Njegov debi album „Junior Year“ bi trebalo da izađe u oktobru, na kome će se naći i dva singla koja su već izbačena – „Say You're Just a Friend“ feat. Flo Rida i „What About Love“! Austin je do sada imao i zapažene live nastupe, poput onog u Čikagu, u okviru manifestacije B96 SummerBash, ali i na „Red Tour“ turneji Taylor Swift, koja ga je izabrala da joj bude opening act!

Kao i Justin, i Mahone ima svoju bazu fanova, koju uglavnom čine tinejdžerke i ima svoj poseban naziv – MAHOMIES! Austin kaže da mu ne smeta to što ga porede sa Justin-om, jer je on mega zvezda, ali takođe želi da se predstavi ljudima kao samostalni izvođač, a ne kao kopija drugih! Ako ste MAHOMIE fan, možete stupiti i u kontakt sa mladom zvezdom, jer, verovali ili ne, Austin prodaje svoje razgovore na Skype-u – 10 minuta je 50 dolara! Pa ko voli nek izvoli...

Austine, srećno!

 

Ostavi
komentar

Povezano