Zanimljivosti

20.09.2013.

Predivna zajednička akcija za Zvečansku "Nisi sam" Kadar iz spota
foto: Youtube screenshot
Predivna zajednička akcija za Zvečansku "Nisi sam"

Kao u stara dobra vremena sjajni umetnici sa domaće scene, oni koje slušamo godinama ali oni čija karijera tek počinje, okupili su se oko lepog i plemenitog cilja i snimili pesmu koja osim što ima za svrhu da skrene pažnju javnosti na dati problem, ima sve šanse da postane veliki hit.

Povod je humanitarna akcija pod nazivom „Nisi sam“ koja za cilj ima prikupljanje sredstava za izgradnju Materinskog doma centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj broj 7.

Akciju su, učešćem u pesmi i promo spotu, podržali (po redu pojavljivanja u spotu): Petar Wagner, Mari Mari, Mirna Radulović, Nevena Božović, Sara Jo, Leontina i njen dečiji hor, Željko Samardžić, Ana Stanić i Jelena Tomašević.

Tekst je napisao Petar Wagner koji se pre svega nekoliko nedelja pojavio na sceni svojim debi singlom „Čuvam te“ dok je muziku napisao Saša Milošević Mare. U spotu se, pored nabrojanih muzičara, pojavljuju i Vanja Ejdus, Nenad Stojmenović, Emir Bekrić i mnoi drugi a akciju je podržala i Fondacija Solidarnost Srbije.

Ukoliko ste u mogućnosti da pomognete, žiro račun za donacije je:  180-1001210030269-38

Ostavi
komentar

Povezano