Zanimljivosti

18.10.2016.

Pravimo se da nije leakovao album Joanne A-YO
foto: Youtube screenshot
Pravimo se da nije leakovao album Joanne

#LG5

Radovali smo se 21. oktobru jer je to bio datum kada je u isto vreme širom sveta trebalo da bude objavljen peti studijski album pevačice koja radi pod imenom Ladu Gaga. Nekim čudom, u Belgiju je album stigao ranije. Fanovi su na policama muzičkih šopova našli Joanne, a omah ga i nelegalno prosledili naokolo. 

Iako nisu svi bili oduševljeni pesmama Perfect Illusion i Million Reasons, mi smo čvrsto stajali na Gaginoj strani i verovali u novu eru koju pomaže pre svega Mark Ronson, ali i drugi dragi nam muzičari. Posebno smo se radovali duetu sa Florence and the Machine. 

Album je meh! Bar nam se tako čini posle nekoliko slušanja. Sve vreme šeta srednjom linijom i ne doživljava kulminaciju. Niti je plesan, niti potresan. Ni za klub, ni za kola, niti za patos. Za sad je tako. Ali, daćemo mu još koje slušanje jer ekipa koja je radila ovaj album to zaslužuje. 

Pošto se pravimo da album još nije izašao, evo da vam najavimo naredni singl - pesmu A-YO. O njemu možemo da vam kažemo da Lady Gaga lepo izgleda na artworku. 

Ostavi
komentar

Povezano