Zanimljivosti

16.10.2013.

Povratak otpisanih, Twitter hapšenje i fotošop skandal James Blunt
foto: Detalj sa omota albuma
Povratak otpisanih, Twitter hapšenje i fotošop skandal

Žuta sreda, najbolji lek protiv dosade

Twitt, Twitt pa u zatvor!

Zaista zvuči neverovatno, ali nažalost je istina (iako se vest nalazi u neozbiljnoj rubrici „žuta sreda“). Jedna žena je prošlog vikenda uhapšena na Tajlandu nakon što je Rihanna u seriji Twittova na svom profilu 21. septembra, živopisno opisala njen nastup, koji je, ako je verovati lepotici za Barbadosa zaista bizaran da bizarniji ne može biti... Radnja se odigrala u čuvenom letovalištu Puket a nesrećna žena je sada suočena sa optužbama vezanim za opskurnost i vođenje zabavnog programa u prostoru bez dozvole. Ako vas zanima kako je „program“ izgledao, pogledajte Rihanniene twittove u galeriji i recite nam – jel vama nešto jasno?

Povratak precednika udruženja narikača

Kralj kukumavki, James Blunt, je, ako se sećate, pre godinu – dve, najavio da se povlači iz muzike. Po fazonu – što sam lelekao, lelekao sam, dosta je bilo! Al’, evo danas čitam – sprema novi album! Album, koji će nositi naziv „Moon Landing“ izlazi za manje od 3 nedelje a ako je verovati Billbord-u pesme su famozne. (mi obični smrtnici još ne možemo da ih čujemo). A čisto da zagolicamo maštu ženskom delu publike – Blunt ima i novu frizuru. Jedva čekamo!

Hoćeš da budeš zgodna – you better start photoshop bitch!

Naša draga Britney je ovih dana meta kritika budući da su u javnost procurele fotke sa snimanja, sada već čuvenog, spota za pesmu „Work Bitch“, na kojima diva ima (da iskoristimo eufemizam) malo veći obim struka od onoga što možemo videti u, navodno, obrađenom videu.

Spot pogledajte niže na linku, a fotke Britney „pre i posle“ pogledajte na sajtu najveće tračare u zemlji klikom OVDE. Mi nećemo ništa da kažemo.

NAPOMENA: Žuta sreda je jedini "trač" tekst koji redovno objavljujemo na portalu MjuzNews. Žute srede (ili kako ih još zovemo - Tračevi sredom) su neozbiljni tekstovi namenjeni isključivo zabavi, podizanju morala i zafrkanciji. Autori tekstova nemaju nikakvu ambiciju da ih čitaoci shvate ozbiljno. Sadržaj je često neproveren, netačan, napisan na bazi nepouzdanih izvora ili preuzet sa još nepouzdanijih tračerskih medija. "Žutu sredu" čitajte samo zabave radi, i kada završite, zaboravite šta ste pročitali! :) Svaka sličnost sa stvarnim likovima i delima je potpuno slučajna iako možda namerna. Dakle, krajnje ozbiljna napomena - Žutu sredu koju ste upravo pročitali smo napisali vrlo neozbiljno i želimo da je tako i shvatite!

 

Ostavi
komentar