Zanimljivosti

26.06.2013.

Postani Jack Daniel's zvezda na EXIT-u! Maja Uzelac
foto: PR Photo
Postani Jack Daniel's zvezda na EXIT-u!

Osvoji jednočasovni DJ nastup

Jack Daniel's Backstage tradicionalno je deo Exit festivala pa će tako biti i ove godine. Ovog leta JDX Backstage slavi avanturistički duh samog gospodina Jack-a i njegovu strast prema muzici i zbog toga svojim prijateljima, muzičkim entuzijastima pruža šansu da se upuste u muzičku avanturu i osvoje jednočasovni DJ nastup na Jack Daniel’s Backstage-u na Exitu!

O čemu se zapravo radi?

Inspirisan likom, delom i filozofijom Jack-a Daniel-a koji je i sam bio veliki ljubitelj muzike i dobre zabave u kombinciji sa vrhunskim viskijem, JDX već šesti put donosi specijalnu zabavu na muzičke festival širom Evrope.  Na ovoj tradicionalnoj turneji, nezaobilazna tačka je Petrovaradinska tvrđava i Exit festival gde će Jack prijatelji uživati u zabavi za odabrane od 11. do 14. jula. 2013.

Na zvaničnoj Jack Daniel’s Srbija web stranici se nalazi aplikacija  (klik OVDE) preko koje kandidati predstavljaju  sebe i svoj muzički ukus kojim žele da se predstave prijateljima Jack-a na Exit festivalu. Svi prijavljeni stiču pravo na narukvicu – JDX Backstage Pass! (narukvica ne omogućava ulazak na festival). Izabrana četiri kandidata, nastupice kao DJ zvezde JDX Backstage-a na Exitu! Izabranim kandidatima obezbedjene su akreditacije za festival i jednočasovni nastup na JDX Backstage-u.

VRLO VAŽNA NAPOMENA: Konkurs je otvoren za sve ljubitelje muzike bez obzira na to da li imaju iskustva u profesionalnom biranju muzike ili DJ-ingu. Dovoljno je samo da nam predstavite svoju muzičku selekciju i već ste dobili šansu da postanete Jack zvezda!

Pored ovoga JDX sprema još nekoliko atrakcija za svoje verne prijatelje. Očekuju vas impresivni nastupi domaćih bendova u intimnom okruženju, uzbudljivi domaćini dnevnih žurki i poznata prijateljska lica u neuobičajenim muzičkim ulogama! Tokom svakodnevnih degustacija viskija iz Jack Daniel’s familije naučićete sve o specijalnom procesu pravljenja vrhunskog viskija. Svako ko u sebi ima takmičarski duh, može da se oproba u igrama Black Jack, Rick Game, da oformi tim i pobedi u stonom fudbalu ili da otkrije svog unutrašnjeg Guitar Heroja! Tokom četiri dana Exit festivala JDX bekstejdž biće lociran iza glavne bine.

Vidimo se! 

Ostavi
komentar

Povezano