Zanimljivosti

07.12.2020.

Ponovo se planiraju žurke
foto: Youtube screenshot
Ponovo se planiraju žurke

Adam Beyer zakazan za maj sledeće godine

Nakon mnoštva odloženih događaja, koji zbog pandemije Covid-19 virusa, nisu mogli da se realizuju u planirano vreme, za sve fanove tehna, stižu radosne vesti.
 
Za gostovanje Drumcode ekipe, koje je prvobitno bilo planirano za 24. 
april ove godine, dogovoren je novi datum. U nadi da će do tada uslovi biti ispunjeni, pozivaju se svi ljubitelji ovog zvuka, da se priključe velikoj žurci i dugo iščekivanom nastupu izvođača sa jednog od najvećih lejblova današnjice.
 
Globalna tehno zvezda, veteran Adam Beyer, u subotu 22. maja 2021. godine, u  Luci Beograd, predstaviće beogradskoj publici muziku i di-džejeve svoje izdavačke kuće Drumcode. Te večeri, pored Beyera, okupiće se aktuelna tehno imena – holanđanin Bart Skils i Ilija Đoković, lokalni heroj na putu ka internacionalnom uspehu, kao i Raxon, rođeni Egipćanin, sa prebivalištem u Barseloni.
 
Maj deluje u isto vreme i blizu i daleko, u zavisnosti od toga koliko sebi dozvoljavate da se nadate. Ali, planovi su realni i napravljeni na osnovu procena stručnjaka. Mi ćemo sebi dopustiti da se nadamo da ćemo se sresti na nekoj žurci i pre toga...
 
 
Ostavi
komentar

Povezano