Zanimljivosti

13.08.2016.

Pokrenuli smo peticiju!
Pokrenuli smo peticiju!

Da se 12. avgust proglasi danom soundtracka!

12. avgusta izašla su tri sjajna soundtracka

Stranger Things: Michael Stein i Kyle Dixon komponovali su muziku za ovaj Netflixov hit i time direktno doprineli njegovoj popularnosti. Objavljen je konačno i zaista je delo u kojem možete uživati neovisno od toga da li ste fan Wynone i serije uopšte. Nostalgično-progresivni osvrt na elektronsku muziku osamdesetih, lišenu sve patetike koja je vladala radijima, možete preslušati na Apple Music-u, ali i poručiti CD koji stiže sredinom septembra. Sigurni smo da će biti ispod velikog broja jelki u predstojećoj božićnoj sezoni!

Final Fantasy XV: O igricama ne znamo puno, ali nas je raspametila Florence Welch svojim novim pesmama. Na EP-u koji je izbacila postoje dve sjajne orkestrima bogate numere i potresno dobra obrada klasika Stand By Me. Ovo imate... svuda. Recimo, na Deezeru:

The Get Down: Netflix postaje sila za sebe, ali ne samo zbog toga, sigurno smo u uspeh serije o rađanju hip hopa jer na njoj radi Buz Luhrman! Čovek koji je već nekoliko puta ukrštao popularnu kulturu sa popularnom kulturom, pozvao je jaku ekipu saradnika među kojima su Janelle Monae, Miguel, Leon Brigdes, Michael Kiwanuka... i možda najinteresantnije... tu su Christina Aguilera, Sia i Nile Rodgers u jednoj pesmi! Zove se Telepathy i... žao nam je, ali ceo album je takođe Apple Music ekskluziva.

Dakle? Slažemo li se da treba svake godine setiti se ovog velikog dana i svih ostalih soundtreckova koji čine soundtrack naših života? Pošto je vaš odgovor da... POTPIŠITE NAŠU PETICIJU NA OVOM LINKU!

 

Ostavi
komentar