Zanimljivosti

03.02.2014.

Počelo najveće svetsko DJ takmičenje burn Residency 2014 BURN Residency, otvaranje
foto: PR Photo
Počelo najveće svetsko DJ takmičenje burn Residency 2014

Prijavi se - postani DJ zvezda

Najveće globalno DJ takmičenje burn Residency, koje daje životnu priliku talentovanim umetnicima da postanu svetske DJ zvezde, počelo je u Srbiji pod rugi put zaredom.

Pet pobednika provešće celo leto na Ibici gde će dobiti rezidenture - stalne DJ angažmane u nekim od legendarnih klubova kao što su Privilege, Cafe Mambo i Sankeys, a najbolji među pobedničkom petorkom postaće DJ Superstar, u čiju karijeru će burn uložiti neverovatnih 100 000 evra!

Kao prvi korak do Ibice i svetske slave, potrebno je da kreiraš DJ miks u trajanju od 15 do 20 minuta i da ga dostaviš putem Facebook stranice www.facebook.com/burnEnergy, do 15. marta 2014. Pozovi tvoje fanove da glasaju, a žiri koji čine Lea Dobričić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević iz burn DJ tima i Tijana Paunković, muzički novinar RTS-a, izabraće petoro najboljih čiji se miksevi nađu među 20 odsto onih sa najviše glasova.

U drugoj fazi, finalisti će se takmičiti u miksovanju na Mix Off žurci u Beogradu, a pobednik će, zajedno sa predstavnicima ostalih zemalja, otputovati na Ibicu na svetsko finale burn Residency. Tamo će, za dve neverovatne nedelje, pokazati svoje veštine i suočiti se sa nizom izazova, upoznati ključne ljude iz muzičke industrije i iskusiti ludi noćni život Ibice, a biće organizovan i mentorski program koji će voditi dva DJ-a kotirana među najboljima na planeti. Petoro pobednika će ostati na omiljenom party ostrvu i vrteti muziku u prestižnim klubovima, a jedan od njih, DJ Superstar, krenuće još dalje na put do zvezda, u koji će burn uložiti čak 100 000 evra.

Ostavi
komentar