Zanimljivosti

06.02.2019.

P!NK dobila holivudsku zvezdu i najavila novu muziku
foto: Youtube screenshot
P!NK dobila holivudsku zvezdu i najavila novu muziku

Pogledajte koliko se voli sa Ellen

P!NK je dobila zasluženu zvezdu na stazi slavnih u Holivudu. Po kišnom danu, okupili su se brojni fanovi, a zahvaljujući magazinu Variety, možemo da vidimo otkrivanje zvezde i govore koje su dale Pink, ali i njene drugarice - komičarke Ellen DeGeneres i Kerri Kenney-Silver. Tu su bili i njeni preslatki klinci, kao i zgodni suprug Carey Hart kojem se posebno zahvalila uz reči "Da me ponekad ne nerviraš toliko, ne bih imala o čemu da pevam! Hvala ti! Nemoj nikada da se menjaš! 
 
Alecia Moore, sa 23 godine staža, vredno radi i na novoj muzici, iako je još uvek na turneji povodom prethodnog albuma Beautiful Trauma. Predstoji joj još najmanje 37 koncerata, ali je našla vremena da gostuje kod Ellen i najavi novi singl. 
 
Zapravo, pred nama je čitav album Hurts To Be Human. Prvi njegov komadić stiže nam već ove nedelje, pesma pod nazivom Walk Me Home. Spot za nju radi uz pomoć reditelja Michaela Graceya koji je režirao hit mjuzikl The Greatest Showman. 
 
U razgovoru, Pink je rekla da album već možemo da očekujemo u aprilu, i priznala da je i sama iznenađena što je toliko blizu! 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano