Zanimljivosti

08.12.2014.

Pharrell Williams i Adidas proslavili početak saradnje Pharrell Williams
foto: PR Photo
Pharrell Williams i Adidas proslavili početak saradnje

"Jednakost je PRIHVATANJE, LJUBAV i SNAGA

Nedavno započeta uspešna saradnja Pharrell Williamsa i Adidasa proslavljena je pre par dana u intimnoj atmosferi  “Hinoki & The Bird”  u Los Anđelesu  uz prisustvo brojnih poznatih ličnosti. Pored Pharrellovih prijatelja događaju su prisutvovali i Khloe Kardashian, zatim poznata pevačica i sudija muzičkog takmičenja “The Voice” Gwen Stefani, glumica Ellen Pompeo, italijanski umetnik  Maurizio Cattelan i adidas kreativni direktor Dirk Schoenberger.

Poznati pevač, producent i dobitnik Gremi nagrade, Pharrell Williamsa ovom prilikom je izjavio:  “ Jako sam srećan što večeras proslavljamo moju saradnju sa adidasom. Pored činjenice da će mi kao muzičaru biti omogućeno da dizajniram pojedine proizvode, naš zajednički rad vidim i kao istinsko kreativno izražavanje umetnosti. To će mi takođe omogućiti da naglasim i širim  poruke o ravnopravnosti, što je oduvek bilo jako važno u mom životu.”

Poslednja etapa Pharrellove saradnje sa adidasom obuhvata kolekciju šarenih jakni  i  Stan Smith patika, a obe kolekcije imaju veseli tufnasti dezen. Dodatni novi stilovi kreirani u okviru ove saradnje i zasnovani na živahnom osećaju optimizma i važnosti jednakosti biće u prodavnicama širom sveta tokom 2015. godine. A najnoviji adidas video nosi Farelovu poruku jednakosti. 

"Jednakost je ljubav vizualizovana. To je simbol naklonosti, čin naklonosti. Jednakost je sve - od pozdrava do izjave iskrene ljubavi. U svim njenim oblicima. To je PRIHVATANJE. To je LJUBAV. To je SNAGA."   Pharrell Williams

 

Ostavi
komentar

Povezano